Multone Magento 2.3.1

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Multone is een eenvoudig en uniek Magento 2-thema met een schoon en modern ontwerp dat geschikt is voor meubelwinkels. Het thema biedt u tal van functies waarmee u een functionele en volledig aanpasbare online winkel kunt bouwen. U kunt meerdere schuifregelaars en banners toevoegen, uw beste producten en aanbiedingen gebruiken, merkenpagina's maken en zelfs een blog starten om uw winkelbezoekers alle benodigde informatie te geven die ze nodig hebben en uw zoekmachine-SEO-ranglijst te verbeteren. Schakel klanten in om producten te zoeken op basis van een specifieke categorie, prijscategorie of andere kenmerken die eenvoudig kunnen worden toegevoegd aan de gelaagde navigatie. Bovendien stelt de live zoekfunctie gebruikers in staat om de producten waarnaar ze zoeken nog sneller te vinden. Om u te helpen een gemakkelijk te gebruiken navigatiemenu te maken dat er precies uitziet zoals u het wilt, is het thema voorzien van een premium drag & drop Mega Menu-module. Maak de winkelervaring plezierig en foutloos met Multone-thema.

Template 80476: Magento 2.3.1
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:1
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Ajax Products Filter, Back To Top Button, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Custom Page Templates, Drop Down Cart, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Live Search, Sample content, Social Options, Tabs, MegaMenu, Newsletter popup, Ajax Wishlist, Ajax Compare, Related Posts
Geschikt voor:Magento 2.3.1
Benodigde versie:Magento 2.3.1
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in Magento 2.3.1. Op gebruik in een andere versie van Magento 2 kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Interieurontwerp, Meubels, Huishoudelijk, Ruiten, Vloeren, Woning en Gezin, Decor
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Een eigen Magento webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?