Gento Magento 2.3.1

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Gento Magento 2-thema geschikt voor elke vorm van e-commerce winkel en is volledig gericht op het presenteren van uw aanbiedingen en producten. Het thema kan eenvoudig worden aangepast dankzij de verscheidenheid aan thema-opties. Hiermee kunt u de lettertypen, kleuren, lay-out en meer wijzigen. Zet verbazingwekkende banners en schuifregelaars op, voeg het blok "Uitgelichte producten" toe om uw nieuwste toevoegingen te promoten of markeer meerdere items. Bovendien kunt u het label, zoals "Nieuw" of "Verkoop", aan elk product toevoegen om het product nog meer te benadrukken en de klant aan te moedigen om te kopen. Bouw een indrukwekkend en functioneel vervolgkeuzemenu met een geavanceerde MegaMenu-module. Met de live zoekfunctie kunnen gebruikers de producten die ze zoeken onmiddellijk vinden. Er is ook een nieuwsbriefoptie waarmee u een e-mailmarketingcampagne kunt opzetten. Maak de winkelervaring plezierig en onberispelijk met het Gento-thema. Klik op de live demo om meer te zien!

Template 74916: Magento 2.3.1
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:8
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Ajax Products Filter, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Live Search, MegaMenu, Ajax Compare
Functionaliteit:Online Store/Shop
Magento Extensions:Ajax Search, MegaMenu, Ajax Catalog, Layout Switcher, Google Map, Theme Options
Geschikt voor:Magento 2.3.1
Benodigde versie:Magento 2.3.1
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in Magento 2.3.1. Op gebruik in een andere versie van Magento 2 kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Woning en Gezin
Tags:amp, equipment, responsive, tools
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Magento Themes

Stel een vraag over dit thema

Een eigen Magento webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?