Softonne Magento 2.2.5

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Softonne is een prachtig ontworpen Magento 2-thema met een volledig responsieve lay-out. Met dit Magento 2-thema kunt u een software, muziek of een winkel met digitale producten maken. Softonne-thema wordt geleverd met alle extensies die je nodig hebt om een online winkel te bouwen. Om u te helpen een gemakkelijk te gebruiken navigatiemenu te maken dat er precies uitziet zoals u dat wilt, is het thema voorzien van een geavanceerde MegaMenu-module. Een aantal van de elementen die u op uw startpagina kunt weergeven, zijn onder meer een schuifregelaar met meerdere lagen, opvallende banners, uitgelichte producten en meer. Voorzie uw winkelbezoekers van alle noodzakelijke informatie die ze nodig hebben om een aankoop zo snel mogelijk te doen en start de blog om uw SEO-ranking te verbeteren. Bekijk de live demo!

Template 73645: Magento 2.2.5
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Downloads:20
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Fotograaf, Computers, Hosting, Internet, Software, App Store, Design en Fotografie, Computers en Internet
Tags:amp, digital, games, images, mobile, music, photos, soft, software, stock, video, cd
Features:Accelerated Mobile Pages (AMP), Ajax, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Dropdown Menu, Google map, Tabs, Advanced Theme Options, MegaMenu
Magento Extensions:Ajax Search, MegaMenu, Film Slider, Ajax Wishlist, Ajax Compare, Ajax Catalog, Newsletter popup, Shop by Brand, Catalog Images Grid, Blog, Theme Options, Special Price Countdown, Social Login, Site Maintenance, AMP
Geschikt voor:Magento 2.2.5
Benodigde versie:Magento 2.2.5
Opmerking:Het thema moet worden geïnstalleerd in Magento 2.2.5. Op gebruik in een andere versie van Magento 2 kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
IsFree:none
Types:Magento Themes

Stel een vraag over dit thema

Een eigen Magento webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?