EVA Magento 2

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Eva is een zeer responsive en multifunctioneel Magento 2-thema dat ideaal is voor het maken van websites gewijd aan mode en schoonheid. Het thema bevat een grote selectie hulpmiddelen om uw online winkelinhoud effectief en moeiteloos te beheren. Maak uw online winkel kleurrijker met meerdere dia's en banners en zorg ervoor dat uw winkelpagina's er tegelijkertijd kleurrijk en informatief uitzien. Zet de hoogtepunten van uw producten direct op de startpagina met een optie om het artikel direct aan het winkelwagentje toe te voegen. Bovendien kunt u kiezen tussen 3 kopteksten, 3 voetteksten, 2 productpagina's en 3 opsommingslay-outs. Het thema is goed gestructureerd waardoor het voor de bezoekers van de site gemakkelijk is om in de online winkel te bladeren en het benodigde product in een kwestie van seconden te vinden. Bekijk het thema Live-demo!

Template 69471: Magento 2
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:36
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Ajax Products Filter, Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, MegaMenu
Categories View:Grid, List
Coding:HTML 5, LESS, Valid Coding
Valuta:USD, GBP, EUR
Magento Extensions:Ajax Search, MegaMenu, Film Slider, Ajax Wishlist, Ajax Compare, Ajax Catalog, Newsletter popup, Layout Switcher, Google Map, Shop by Brand, Catalog Images Grid, Blog, Featured Products, Theme Options, Special Price Countdown, Social Login, Site Maintenance, AMP
Geschikt voor:Magento 2.3.2
Benodigde versie:Magento 2.3.2
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in Magento 2.3.2. Op gebruik in een andere versie van Magento 2 kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Waardering: (3 beoordelingen)
Onderwerp(en):Schoenen, T-shirt, Kleding, Mode, Kleding Webwinkel, Fashion en Beauty, Mannen Ondergoed, Lingerie
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Er is 1 vraag gesteld over EVA Magento 2 Template

  Michel
  Michel
  Hallo,
  Ik ben voor een klant bezig met een nieuwe Magento webshop. Jullie Eva theme spreekt ons erg aan, maar moet uiteraard qua layout, maar alle design items moeten uiteraard aangepast worden. Hoe makkelijk / moeilijk is het om dit aan te passen? Is er een optie om een backend demo te zien van het thema?
  Martijn
  Martijn
  Hoi Michel,

  Je kunt de inhoud van de statische blokken aanpassen via Magento zelf, de afbeeldingen in de layout blokken kun je vervangen via een FTP programma. Verder kun je de productcatalogus en dergelijke vanzelfsprekend in Magento aanpassen en bewerken.

  Ik heb van dit specifieke thema geen backend demo beschikbaar, maar van thema Magetique [ Magetique Magento 2 Theme ] heb ik wel een demo klaarstaan. Dit thema is redelijk vergelijkbaar.

  Webhosting: Magento 2 stelt hoge eisen aan webhosting omgeving. Wij bieden snelle Nginx managed-VPS webhosting met gegarandeerde resources aan voor Magento. Voor meer informatie en de mogelijkheden, zie [ https://motohosting.nl/pro-webhosting.php ].

  Installatie: Na aankoop raden we aan om Magento 2 in de Nederlandse taal samen met het Magento 2 thema door ons te laten installeren. Dit kost slechts 99 euro exclusief Btw en wordt binnen 1 werkdag opgeleverd.

  Mocht je verder nog vragen hebben, dan verneem ik het graag.

  Stel een vraag over dit thema

  Een eigen Magento webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?