Articon Magento 2.1

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Articon is een volledig responsive Magento 2-thema dat de ideale keuze is om een functionele artiest, prenten, kunstgalerie of posters te bouwen. U kunt uw winkelontwerp aanpassen aan speciale behoeften, wat betekent dat u een onbeperkt aantal banners, schuifregelaars en blokken kunt toevoegen. Zet een zijdezachte schuifregelaar op de startpagina om de beste winkeldeals en producten te tonen. Bovendien is een video-achtergrond ook opgenomen. Om u te helpen een gemakkelijk te gebruiken navigatiemenu te maken dat er precies uitziet zoals u dat wilt, is het thema voorzien van een Mega Menumodule met volledige drag & drop functie. Ook is het thema voorzien van premium Social Sharing en Blog-modules om je winkel te promoten en de SEO-ranking te verbeteren. Klik op de live demo om meer te zien!

Template 65949: Magento 2.1
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Downloads:24
Bronbestanden:
Categories View:Grid, List
Onderwerp(en):Kunst, Art Store, Kunst en Cultuur
Tags:art, artist, artwork, artworks, gallery, paint, picture, posters, print, printing, prints, shop, store, theme, wall, 2
Features:Beheersysteem, Ajax, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Sliced PSD, Dropdown Menu, Advanced Theme Options, MegaMenu, HTML 5, jQuery
Valuta:USD, GBP, EUR
Gallery Script:Slider
Magento Extensions:Ajax Search, MegaMenu, Film Slider, Ajax Wishlist, Ajax Compare, Ajax Catalog, Newsletter popup, Parallax and Video Background, Google Map, Shop by Brand, Catalog Images Grid, Blog, Featured Products, Theme Options, Special Price Countdown, Smart Product Labels, Social Login, Social Sharing, Site Maintenance, Sample Data Installer, Quick View, Promo Banner
Geschikt voor:Magento 2.1.7
Benodigde versie:Magento 2.1.7
Opmerking:Het thema moet worden geïnstalleerd in Magento 2.1.7. Op gebruik in een andere versie van Magento 2 kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
IsFree:none
Types:Magento Themes

Er is 1 vraag gesteld over Articon Magento 2 Template

edwin
edwin
ik krijg deze niet werkend , niet op magento 2.1.7 en ook niet op magento 2.2.5
kan ik deze inruilen?
of kan ik dag zeggen tegen mijn centjes?
Martijn
Martijn
Hoi Edwin,

Zoals vermeld op onze website is het thema ontwikkeld en geschikt voor Magento 2.1.7, en kan het dus niet worden geïnstalleerd in Magento 2.2.5. Heb je geprobeerd om het thema in Magento 2.1.7 te installeren en ervaar je problemen? Zou je me dan een duidelijke schermafdruk van de foutmelding samen met de volgende inloggegevens kunnen doorsturen:

1. Magento beheeromgeving inloggegevens (URL, gebruikersnaam, wachtwoord);

2. FTP Inloggegevens (server, gebruikersnaam, wachtwoord);

3. SSH (Shell) inloggegevens (servernaam, poortnummer, gebruikersnaam, wachtwoord).

Na ontvangst van deze gegevens kunnen we onderzoeken waar de fout zit, en een oplossing bieden.

Heb je het thema nog niet kunnen installeren? Om het thema te installeren als nieuwe website raad ik aan om het bestand fullpackage.zip te gebruiken. In dit zip bestand vind je de complete Magento 2.1.7 installatie, inclusief het thema en de voorbeeldinhoud.

Optie: We kunnen het thema voor je installeren als nieuwe Magento 2.1.7 website (99 euro exclusief Btw). Na installatie is de website exact gelijk aan de live demo.

Updates: Als de ontwikkelaar een thema update voor Magento 2.2.5 (of een andere Magento versie) uitbrengt, dan kun je deze bijgewerkte versie zonder bijkomende kosten downloaden.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan verneem ik het graag.

Stel een vraag over dit thema

Een eigen Magento webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?