Lacellia Magento 2.1

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Op zoek naar een sales-centric pre-made ontwerp om te beginnen met het verkopen van huistextiel op het web? Overweeg Linen Shop Magento 2 Thema met een fascinerende look en geavanceerde online winkelfunctionaliteit. Naast een aantal opties om uw goederen effectief te promoten, krijgt u de mogelijkheid om bezoekers naar uw klanten om te zetten en merkbewustzijn te verhogen. Profiteer van een geïntegreerde blog om iedereen in het verhaal van uw bedrijf te betrekken. Nieuwsbrief Popup zal de aandacht van bezoekers straks na het openen van uw site grijpen, het is een geweldige manier om uw eerste efficiënte email lijst te krijgen. Deze goed gedocumenteerde, gebruiksvriendelijke en volledig bewerkbare sjabloon geeft u de mogelijkheid om een aantrekkelijke sneakpiek van uw prachtige goederen te creëren met behulp van een intuïtieve beeldschuifregelaar. Daarnaast kunt u uw nieuwe aankomsten, speciale kortingen en warme aanbiedingen markeren via product badges. Bespaar $ 1040 door Linen Shop Magento 2 Thema te kopen en een aantal modules, inbegrepen in de verpakking!

Template 62107: Magento 2.1
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Ontworpen voor:Het thema is een geweldige oplossing voor linnen, huistextiel, huis en familie, mode en schoonheid, elektronica, zaken en diensten, ontwerp en fotografie, computers en internet sites.
Downloads:21
Bronbestanden: PSD CSS PHTML XML 
Onderwerp(en):Woningdecoratie, Ontwerp, Design en Fotografie, Woning en Gezin, Fashion en Beauty, Decor, Beddengoed
Tags:bed, bedding, bedroom, decor, linen, luxury, sheets, template, theme, blog, 2
Documentatie: template instructies
Gallery Script:Carousel, Slider
Magento Extensions:Ajax Search, MegaMenu, Film Slider, Ajax Wishlist, Ajax Compare, Ajax Catalog, Newsletter popup, Parallax and Video Background, Google Map, Shop by Brand, Catalog Images Grid, Blog, Featured Products, Theme Options, Special Price Countdown, Smart Product Labels, Social Login, Social Sharing, Site Maintenance, Sample Data Installer, Quick View
Geschikt voor:Magento 2.1.7
Benodigde versie:Magento 2.1.7
Opmerking:Het thema moet worden geïnstalleerd in Magento 2.1.7. Op gebruik in een andere versie van Magento 2 kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Waardering: (2 beoordelingen)
Categories View:Grid, List
Features:Beheersysteem, Ajax, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Sliced PSD, Dropdown Menu, Sample content, Performance Optimization, Online Store/Shop, HTML 5, jQuery, HTML plus JS
Valuta:USD, GBP, EUR
Vereisten Webhosting:Apache 2.2 of 2.4 with mod_rewrite of nginx 1.8

MySQL 5.6

Supported versions: PHP 5.6.x, PHP 7.0.4, PHP 7.0.6+
Not supported: PHP 7.1, PHP 5.4

PHP extensions: bc-math, curl, gd, ImageMagick 6.3.7 (or later) of both, intl, mbstring, mcrypt, mhash, openssl, PDO/MySQL, SimpleXML, soap, xml, xsl, zip

Extensions for PHP 7: json, iconv, PHP OPcache
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
IsFree:none
Types:Magento Themes

Er is 1 vraag gesteld over Lacellia Magento 2 Template

Dieudon
Dieudon
Hoi Support,

Bij het installeren in het mogelijk om demo content te importeren.
Nou is het gelukt om de content voor pagina's en blokken te importeren maar bij de widgets geeft telkens een foutmelding dat het niet is gelukt.
Ik zie niets in de error logs terug komen. De gebruikte Magento versie is 2.2.3.
Zouden jullie mij hierbij kunnen helpen?

mvg,
Dieudon
Martijn
Martijn
Ik heb het thema064 zip bestand bekeken en heb het probleem gevonden. Je geeft aan het thema in Magento 2.2.3 geplaatst te hebben. Het thema 62107 Laciella is echter alleen geschikt is voor Magento 2.1. Je kunt het thema niet gebruiken in combinatie met Magento 2.2.3, omdat de codebase verschilt. Volgens opgave van de ontwikkelaar moet het thema worden geïnstalleerd in Magento versie 2.1.x (nieuwste versie is 2.1.13 uitgebracht op 2 mei). De meegeleverde versie in fullpackage.zip is Magento 2.1.7.

Om het thema in Magento 2.2.3 te kunnen gebruiken zul je moeten wachten tot de ontwikkelaar van het thema een update uitbrengt. Ik kan helaas niet aangeven wanneer deze update wordt verwacht. Eventueel kun je meer informatie hierover opvragen bij de ontwikkelaar via support.template-help.com.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan verneem ik het graag.

Stel een vraag over dit thema

Een eigen Magento webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?