Furnitex Magento 2.1

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Furnitex is een responsieve tuinmeubelen Magento Theme, gemaakt voor tuinmeubelen winkel websites. Voel je vrij om te werken in verschillende browsers met crossbrowser Compatibility. Beheer de inhoud vullen en structuur op alle mogelijke manieren met een volledig aanpasbaar vaste-to-the-top van de pagina MegaMenu. Hete en Nieuwe badges toegevoegd aan de informatie op uw site de aandacht van de gebruikers te vestigen op de featured items zodra ze op de pagina producten. Ajax Search stelt mensen in staat om te zoeken naar de gewenste inhoud door middel van een trefwoord of een zinsdeel. Meerdere sorteren opties, zal Nieuwsbrief pop-up en meertalige uw website veel gebruiksvriendelijker te maken. Maak een indrukwekkende presentatie van uw producten met website Slider. Spaar 347 $ met TM modules, die zijn opgenomen in de tuinmeubelen Magento Theme prijs en voer uw perfecte winkel in een paar klikken!

Template 61190: Magento 2.1
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Ontworpen voor:Dit sjabloon wordt op maat gemaakt voor het interieur en meubilair, ontwerp, mode, het bedrijfsleven en thuis en familie websites.
Downloads:10
Bronbestanden: PSD CSS PHTML XML 
Categories View:Grid, List
Onderwerp(en):Tuinontwerp, Interieurontwerp, Meubels, Raamdecoratie, Hovenier, Ontwerp, Ruiten, Design en Fotografie, Woning en Gezin, Decor
Tags:advices, awards, catalogue, clients, collection, company, creative, customers, decor, decorating, decoration, delivery, design, designers, exterior, furniture, garden, home, ideas, interior, kitchen, lamp, modern, order, outdoor, patio, portfolio, product, profile, rattan, services, shop, solutions, store, style, support, team, theme, work
Features:Beheersysteem, Ajax, Bootstrap, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Sliced PSD, Dropdown Menu, Sample content, MegaMenu, Online Store/Shop, HTML 5, jQuery, HTML plus JS
Bootstrap Versie:3.2.0
Valuta:USD, GBP, EUR
Gallery Script:Accordion, Slider
Magento Extensions:Ajax Search, Social Icons, MegaMenu, Film Slider, Ajax Wishlist, Ajax Compare, Ajax Catalog, Newsletter popup
Benodigde versie:Magento 2.1.1
Opmerking:Het thema moet worden geïnstalleerd in Magento 2.1.1. Op gebruik in een andere versie van Magento 2 kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Media:Video Integration
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
IsFree:none
Types:Magento Themes

Er is 1 vraag gesteld over Furnitex Magento 2 Template

Arthur
Arthur
Is voor de aanpassing van een Magento Theme kennis van HTML vereist, of is het net zo eenvoudig als bij het gebruik van MOTOCMS?
Martijn
Martijn
Beste Arthur,
Kennis van HTML is niet vereist, maar het is wel handig als je bekend bent met HTML code. In de Statische Blokken (met bijvoorbeeld de banners en sliders) kan HTML code voorkomen. Het gebruiken van Magento kan niet worden vergeleken met MotoCMS. Magento is een compleet ander beheersysteem.
Mocht je verder nog vragen hebben, dan verneem ik het graag.

Stel een vraag over dit thema

Een eigen Magento webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?