F2 Magento 2.3.2

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

F2 is een trendy en stijlvolle Designer Boutique Magento Theme die werd ontwikkeld met betrekking tot de nieuwste web-neigingen. De kaart op basis van de lay-out is voorzien van een edge-to-edge slider, een set van product banners en gekenmerkte items. Met het doel om visueel gescheiden verschillende inhoud blokken van elkaar, de ontwikkelaars van het thema gemengd gedurfde banners met de sets van bijzondere en nieuwe producten, die worden omgeven door witte ruimte. Op het gebied van navigatie, werd het thema ontworpen met het gemak van de gebruiker in het achterhoofd. De kop is voorzien van een vaste MegaMenu, terwijl de vaste rechter zijbalk biedt snelle toegang tot de Live Search, instellingen, winkelwagen en account van een gebruiker. Over het algemeen is de combinatie van kleuren, lettertypen en de logische indeling van design elementen maken het thema elegant en aantrekkelijk. Rekening houdend met de geavanceerde aanpassingsmogelijkheden, kan F2 eenvoudig worden aangepast aan elke e-commerce project van jou past.

Template 58948: Magento 2.3.2
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk.
Ontworpen voor:Gebruik dit thema voor mode, beauty, familie, kinderen, en vakantie winkels.
Bronbestanden: PSD CSS PHTML XML 
Categories View:Grid, List
Onderwerp(en):Schoenen, T-shirt, Jeans, Mode, Kleding Webwinkel, Fashion en Beauty
Tags:accelerated, amp, apparel, bags, boots, clothes, clothing, dress, eyewear, fashion, footwear, gloves, goggles, handbags, jeans, minimal, mobile, online, plus, protective, safety, shirts, shoes, size, store, wear, work, website, ecommerce
Features:Accelerated Mobile Pages (AMP), Beheersysteem, Responsive, Search Engine Friendly, Sliced PSD, Dropdown Menu, Sample content, Online Store/Shop, HTML 5, jQuery, HTML plus JS
Valuta:USD, GBP, EUR
Gallery Script:Accordion, Carousel, Slider
Magento Extensions:Ajax Search, MegaMenu, Film Slider, Ajax Wishlist, Ajax Compare, Ajax Catalog, Newsletter popup, Layout Switcher, Google Map, Shop by Brand, Catalog Images Grid, Blog, Featured Products, Theme Options, Special Price Countdown, Smart Product Labels, Social Login, Site Maintenance, Sample Data Installer, AMP
Geschikt voor:Magento 2.3.2
Benodigde versie:Magento 2.3.2
Opmerking:Het thema moet worden geïnstalleerd in Magento 2.3.2. Op gebruik in een andere versie van Magento 2 kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Media:Video Integration
Waardering: (21 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:Extensions for PHP 7: json, iconv
Types:Magento Themes
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.

Er is 1 vraag gesteld over F2 Magento 2 Template

Niels
Niels
Is dit theme direct te gebruiken in magento 2?
Wij beginnen nu een test winkel op te zetten en overwegen dit thema aan te schaffen maar zoals je wellicht begrijpt hebben we nog nooit een theme geïnstalleerd in magento en we vroegen ons af of dat dus eenvoudig is.

Bij voorbaat dank,
Niels
Martijn
Martijn
Beste Niels,

We raden aan om de fullpackage.zip te gebruiken. In dit zip bestand vind je een complete Magento 2 installatie, inclusief het thema, eventuele gebruikte extensies en een set met voorbeeldproducten. Voordat je de Magento installatie start importeer je het meegeleverde .sql bestand met een kopie van de database met voorbeeldinhoud.

In de handleiding vind je de complete installatie instructie: http://info.template-help.com/help/quick-start-guide/magento-themes/v4-2/index.php?lang=en§ion=introduction.

Als je het thema wilt installeren in een reeds bestaande Magento 2 installatie, lees dan deze handleiding: http://devdocs.magento.com/guides/v2.0/frontend-dev-guide/themes/theme-apply.html. Houd er rekening mee dat je zelf alle pagina's en statische blokken moet instellen. De inhoud van de pagina's en blokken kun je vinden in de map "sources".

Mocht je verder nog vragen hebben, dan verneem ik het graag.

Stel een vraag over dit thema

Een eigen Magento webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?