Magetique Kids Store Magento Theme Magento 2.3.5

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Kids Store Magento Theme van Magetique Magetique kids store Magento theme is een veelgevraagd kindermodethema ontworpen in neutrale pasteltinten. Het team van professionele codeerders heeft veel geweldige en nuttige functies en unieke Magento 2-extensies geïntegreerd om de kinderthema- en babywinkelwebsite te verbeteren. Naast geweldige functies voor de startpagina, hebben we tal van modules geïmplementeerd om de site beter aan te passen. Met dit thema krijgt u het meest responsieve ontwerp in de branche. Clean Baby Theme Magento 2 Functies Kindermodewinkel moet zeker worden aangepast aan de behoeften van de ouders: flexibele lay-out die klaar is voor het netvlies, goede navigatie door de site, productgerichtheid, uitgebreide set widgets voor beter websitebeheer. Het is al het bovenstaande en zelfs meer, we hebben ons verzameld in het Magento-thema van de kinderwinkel. Allereerst is er een schuifregelaar over de volledige breedte waar u uw verkoopartikelen, promotie-ideeën of andere advertenties van producten of de hele categorieën kunt weergeven. Er worden opvallende banners gebruikt om uitgelichte categorieën en speciale aanbiedingen te onthullen. Blok met aanbevolen producten stelt u in staat de aandacht van klanten te richten op de meest populaire producten in uw inventaris. Ajax modules opgenomen in de themapakketten om de navigatie door de site te verbeteren. Met de Ajax Search-plug-in kunt u sneller naar producten zoeken. De bezoekers van de site zien de voorgestelde producten direct nadat ze de eerste letter in het zoekveld hebben getypt. Met de Ajax-catalogusmodule kunt u de producten die u nodig hebt snel en gemakkelijk vinden en filteren op basis van de geselecteerde parameters zonder de pagina opnieuw te laden. Meer Magento 2-extensies inbegrepen: Ajax-catalogus; Ajax Compare; Featured Product; Layout Switcher; Mega Menu; Nieuwsbrief Pop-Up; Sample Data Installer; Winkelen op merk; Thema-opties. Kindermode Thema is Responsive Kinderwinkel Het Magento-thema heeft een adaptief ontwerp, met zorg ontwikkeld voor elke pixel. Uw website is over de hele wereld en op alle bekende apparaten beschikbaar, ongeacht hoe groot of klein, mobiel of desktop. U zult de beschikbaarheid van sociale netwerken in de voettekst, het reactievermogen en de ondersteuning van meerdere valuta's en talen zeker waarderen. Als je vragen hebt tijdens het werken met dit Magento-thema voor de kinderwinkel, zal het team van professionele technische ondersteuning je vriendelijk helpen. U zult zeker genieten van de functies en voordelen van de Magetique-sjabloon. Klik gewoon op en zie het thema in actie. Als je geïnteresseerd bent, kun je gerelateerde Magento 2-thema's bekijken:

Template 120708: Magento 2.3.5
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Kleding, Mode, Fashion en Beauty, Accessoires
Tags:boutique, shopping, swimwear, fashion store, child theme, shoes store, magetique, baby shop, kids fashion, toy store, admin template, multipurpose responsive, baby store, kids cheering, kindergarden, mobile optimized, general purpose
Features:Beheersysteem, Ajax, Bootstrap, Responsive, Retina Ready, Dropdown Menu, MegaMenu, jQuery
Valuta:USD, EUR
Magento Extensions:Ajax Search, MegaMenu, Ajax Catalog, Newsletter popup, Layout Switcher, Shop by Brand, Featured Products, Theme Options, Sample Data Installer
Geschikt voor:Magento 2.3.5
Benodigde versie:Magento 2.3.5
Opmerking:Het thema moet worden geïnstalleerd in Magento 2.3.5. Op gebruik in een andere versie van Magento 2 kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Formulier(en):Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration
Afbeeldingen:Ja
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Magento Themes

Stel een vraag over dit thema

Een eigen Magento webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?