Magento Themes

Deze Magento Themes zijn speciaal ontwikkeld voor het Magento eCommerce Platform. Magento 2 is sinds enige tijd beschikbaar. Sinds de lancering zijn veel verbeteringen doorgevoerd en nu is Magento 2 klaar om aan de basis van je webshop succes te staan. Magento 2 is volledig opnieuw gebouwd en kan niet worden vergeleken met de vorige versie. De backend is gebruiksvriendelijker en overzichtelijker geworden. Dankzij de nieuwe codebase is de snelheid van Magento verbeterd, reken op ongeveer 25% snellere laadtijden. Daarnaast is Magento 2 veiliger en volledig responsive.

Op deze pagina vind je een overzicht van de meest recent ontwikkelde Magento 2 Thema's. Bekijk de verschillende templates, elk ontwikkeld voor een specifieke niche of branche. We breiden de collectie regelmatig uit met nieuwe templates. Heb je nog vragen over de mogelijkheden van een van deze Magento 2 Themes, neem dan contact met ons op.

Zelf een eigen website maken met Magento?

Kies een ontwerp uit 161 verschillende Magento Themes en begin vandaag nog met het maken van je eigen website.Er zijn 161 templates gevonden, dit is pagina 1 van 7.

Waarom Magento Themes?


De Magento Themes zijn zeer geschikt voor allerlei verschillende soorten webwinkels, we bieden vele honderden verschillende kant-en-klare Magento Themes aan voor webwinkels in juwelen, electronica, bloemen, kleding, lingerie, etc, etc. Bekijk alle verschillende Magento Themes, en je zult zeker een geschikt ontwerp kunnen vinden voor je webwinkel.

Elk Magento Thema bevat een professioneel ontwerp voor een webwinkel. Je kunt ieder thema gebruiken om een vliegensvlugge start te maken met je eigen Magento 2 webshop.

Over Magento


Magento is een van de populairste webwinkel pakketten in Nederland en België. Er maken inmiddels al vele webwinkels gebruik van de geavanceerde mogelijkheden die Magento biedt. Voor de startende webwinkelier is Magento vaak de ideale keuze, omdat het gebruiksvriendelijk, erg compleet en professioneel van opzet is. Bovendien is het een pakket wat met je webwinkel meegroeit. De ideale keuze dus!

Magento is een uitgebreid, professioneel open-source e-commerce pakket dat volledige controle biedt over het design, de inhoud en functionaliteit van een online winkel. Via het administratie paneel is de gehele webwinkel te beheren; van marketing, zoekmachine optimalisatie tot product- en sales management. Functies zoals tags, productvergelijking, reviews en de single-page check out zullen het aankoopproces van de bezoekers vergemakkelijken.

Het Magento e-commerce platform combineert de flexibiliteit van open-source technologie met vooruitstrevende eigenschappen waarmee verkopers ongeëvenaarde controle krijgen over het beheer van hun online webshop.

Magento biedt "out of the box" veel functionaliteit en is klaar om direct mee aan de slag te gaan. Aanvullende functionaliteit kan middels extra modules (extensions) of door aanpassingen van de code worden toegevoegd indien er behoefte is aan bepaalde features.

Magento werkt met een volwaardig template systeem waarbij voor iedere site en store een unieke layout/design toegepast kan worden.

Wat onze klanten zeggen...


Zign.nl