Magento Themes

Zelf een eigen website maken? Kies een ontwerp uit 466 verschillende Magento Themes en begin vandaag nog met het maken van uw eigen website.

Er zijn 466 templates gevonden, dit is pagina 1 van 20.

Elke Magento Theme bevat een professioneel ontwerp voor een webwinkel. U kunt de template gebruiken om een vliegensvlugge start te maken met uw eigen webshop.

Mocht u vragen hebben of tegen problemen aanlopen tijdens de installatie of het aanpassen, raadpleeg dan onze uitgebreide Handleiding Magento.

Magento is een van de populairste webwinkel pakketten in Nederland en België. Er maken inmiddels al vele webwinkels gebruik van de geavanceerde mogelijkheden die Magento biedt. Voor de startende webwinkelier is Magento vaak de ideale keuze, omdat het gebruiksvriendelijk, erg compleet en professioneel van opzet is. Bovendien is het een pakket wat met uw webwinkel meegroeit. De ideale keuze dus!

Magento is een uitgebreid, professioneel open-source e-commerce pakket dat volledige controle biedt over het design, de inhoud en functionaliteit van een online winkel. Via het administratie paneel is de gehele webwinkel te beheren; van marketing, zoekmachine optimalisatie tot product- en sales management. Functies zoals tags, productvergelijking, reviews en de single-page check out zullen het aankoopproces van de bezoekers vergemakkelijken.

Het Magento e-commerce platform combineert de flexibiliteit van open-source technologie met vooruitstrevende eigenschappen waarmee verkopers ongeëvenaarde controle krijgen over het beheer van hun online webshop.

Magento biedt "out of the box" veel functionaliteit en is klaar om direct mee aan de slag te gaan. Aanvullende functionaliteit kan middels extra modules (extensions) of door aanpassingen van de code worden toegevoegd indien er behoefte is aan bepaalde features.

Magento werkt met een volwaardig template systeem waarbij voor iedere site en store een unieke layout/design toegepast kan worden.

Overtuig uzelf! Probeer onze Magento Themes geheel vrijblijvend uit! Download Gratis Magento Themes.

Wat onze klanten zeggen...


Zign.nl