Template laten aanpassen

Maatwerk voor je Website


Je hebt een WordPress thema gekocht en je wilt deze vervolgens aanpassen, maar je hebt er de tijd of simpelweg de vaardigheden niet voor? Dan bieden we diverse webdesign oplossingen aan om het gekozen thema naar je wensen aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld je logo laten invoegen, het kleurenpalet laten aanpassen, of het thema door ons laten installeren. Ook voor grotere aanpassingen kun je ons terecht, zoals het compleet vullen van de website of het invoegen van webwinkel functionaliteit. Wil je het thema door ons laten aanpassen? Vertel ons je wensen, wij brengen je vervolgens een vrijblijvende prijsopgave uit.

Op deze manier bespaar je veel tijd en kosten, terwijl je alsnog voor hoge kwaliteit en een professionele uitstraling kiest.

Webdesign Templates van Zign, garantie voor succes


Met vele duizenden thema's en templates bieden we eindeloos veel mogelijkheden om je website een geheel eigen twist te geven. Nadat je eenmaal een template hebt gekozen, dan wordt deze veelal binnen 15 minuten aangeleverd. Je kunt dus vandaag nog beginnen met het maken van je nieuwe website.

De thema's zijn geschikt voor talloze mogelijkheden. Zit het gewenste ontwerp er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice voor advies, we helpen je graag.

Met de webdesign oplossingen van Zign ben je verzekerd van een professionele en kwalitatief hoogstaande website, zonder dat dit onnodig veel tijd en geld kost!

Prijsopgave aanvragen


Hoe verder?
1. Vertel ons je wensen
2. Je ontvangt van ons een vrijblijvende prijsopgave


Welk WordPress thema wil je laten aanpassen?

Heb je het thema al aangeschaft? Vul dan het ordernummer in.

Omschrijf zo duidelijk mogelijk wat je zou willen laten aanpassen aan het thema.

Heb je al een website?