Lingvo Landingspagina Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Indrukwekkende landingspagina van een vertaalbureau Een landingspagina voor een vertaalbureau kan uw bedrijf helpen door online aanwezig te zijn. Het spreekt voor zich dat elk bedrijf tegenwoordig online moet zijn. En het vertaalbureau is geen uitzondering. De meest voor de hand liggende manier om online een bedrijf te runnen en contact te houden met klanten is een goed ontworpen website. Het volstaat echter niet om een gewone website te maken. Het moet aantrekkelijk en informatief zijn. En wij geloven dat u een website nodig hebt die speciaal is ontwikkeld voor het vertaalbureau. U hebt een Lingvo HTML-sjabloon nodig die alles heeft wat u nodig hebt om uw website te laten slagen. En er zijn veel redenen om voor Lingvo te kiezen. Sjabloon voor informatieve en functierijke bestemmingspagina Ten eerste is de bestemmingspagina van het Lingvo-vertaalbureau informatief en compact vanwege de structuur. Het is een HTML-sjabloon voor de bestemmingspagina die klaar staat om klanten te vertellen over uw team, prijzen, services enzovoort. En het ziet er ook goed uit. Het ontwerp is schoon, maar vanwege de elementen is het ook zeer indrukwekkend. De schone structuur benadrukt ook de belangrijkste informatie. Bovendien kunt u profiteren van de volgende functies: SCSS & Pug-bronbestanden; Ondersteuning voor meerdere browsers; Stick-to-top-menu; Werkcontact- en nieuwsbriefformulieren; Responsieve lay-out gebouwd met Bootstrap 4. Natuurlijk, vanwege het werk van ontwerpers , Lingvo creëert een sfeer van vertrouwen. Bovendien kunt u het ontwerp van uw website eenvoudig verbeteren. De bestemmingspagina van dit vertaalbureau is volledig bewerkbaar. Het bevat een uitgebreide UI-kit, uitstekende CSS3-animaties en overgangen. Bovendien kunt u het vooraf ontwikkelde ontwerp een boost geven met kleine functies zoals Google Fonts of Parallax. Het is zeer geoptimaliseerd en snel. Dankzij deze functie is uw website SEO-vriendelijk en betrouwbaarder dan andere websites. Een ander belangrijk feit is dat uw website volledig reageert. het is mogelijk dankzij de op Bootstrap 4 gebaseerde lay-out van Lingvo. Door een goed ontwikkelde codering werkt deze bestemmingspagina probleemloos op verschillende gadgets. Bovendien zullen grote besturingssystemen deze sjabloon zonder problemen uitvoeren en weergeven. Als u meer wilt weten over Lingvo, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons 24/7 ondersteuningsteam. U kunt ook altijd de documentatie van de sjabloon raadplegen om erachter te komen hoe u deze sjabloon installeert en configureert.

Template 92590: Landingspagina Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Vertaalbureau, vertaler, vertaalbureau
Downloads:11
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Favicon, Google Web Fonts
Animation:HTML plus JS, Parallax
Author_user_id:1768190
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:One Page Templates
Gallery Script:Carousel, Slider, Grid
Onderwerp(en):Vertaalbureau, Zakelijk, Dienstverlening
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription
Tags:academic, center, classes, clients, company, courses, customer, enterprise, language, learning, prices, professional, solutions, student, support, teacher, team, translate

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.