Finnex Landingspagina Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Finexx is een One-pagina Bootstrap4 HTML5-websjabloon voor opstarten, bedrijven, bureau's, bedrijven, financiën en adviseurs. Het is een eenvoudige, schone en professionele code met een hoge mate van aanpassing. U kunt dit gebruiken voor multifunctionele zakelijke doeleinden. FUNCTIES: HTML5, CSS3, jQueryIndented, Comment, Clean, Mark-upClean Codering & geoptimaliseerde CSS Bootstrap 4 .X Framework-ondersteuningEasy to CustomizeValid HTML5SEO geoptimaliseerdRetina ReadyMinimal en CleanFonts Awesome IconsFree Google Fonts.Well DocumentationFree UpdatesDisplays goed in alle moderne browsers en apparatenWAT KRIJG JE? HTML-bestandenCSS-bestandenJS-bestandenHTML-documentatie

Template 75924: Landingspagina Template
Ontwerper:CodeGlamour
Ondersteuning:Je kunt gebruik maken van basis ondersteuning via de Nederlandse klantenservice van Zign. Voor uitgebreide ondersteuning kun je in het Engels contact opnemen met CodeGlamour, de ontwikkelaar van dit thema.
Downloads:3
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Consultancy, Marketing Bureau, Management, Reclamebureau, Zakelijk, Dienstverlening
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?