Neteor Landingspagina Template

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Neteor - is een moderne, responsieve creatieve HTML-sjabloon. De sjabloon is gebaseerd op Bootstrap 4.1.Het ziet er geweldig uit met alle soorten apparaten (laptop, tablets en mobiele telefoons). Het maakt voor zakelijke / zakelijke websites, creatieve bureaus en andere bedrijven. Kenmerken: Volledig responsiveW3C Geldige HTML-codeDocumentatiePSD- en AI-bestanden zijn inbegrepenIllustraties zijn inbegrepenVont Avontuurlijke pictogrammenGoogle-lettertypenOwl CarrouselsliderBootstrap-frameworkImages zijn alleen voor presentatie. zijn niet opgenomen in het productbestand Binnenkort andere Neteor-sjablonen.

Template 75401: Landingspagina Template
Ontwerper:Criatix
Ondersteuning:Je kunt gebruik maken van basis ondersteuning via de Nederlandse klantenservice van Zign. Voor uitgebreide ondersteuning kun je in het Engels contact opnemen met Criatix, de ontwikkelaar van dit thema.
Downloads:2
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Features:Bootstrap, Responsive
Onderwerp(en):Zakelijk, Dienstverlening
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?