Gifter Landingspagina Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Deze HTML-sjabloon voor wenskaarten behoort tot de categorie van gespecialiseerde premiumlandingsoplossingen, omdat deze speciaal is ontworpen voor de behoeften van een kerstkaartenbedrijf. Het ontwerp is mooi en zal dat ook blijven wanneer de sjabloon op elk apparaat wordt gebruikt. Of het nu een computer, laptop, iPhone of Android-smartphone is. Ook add-ons, speciale kleurvoorinstellingen en zes beschikbare opties voor de introductiepagina-indeling helpen u bij uw bedrijf. Bovendien heeft de sjabloon coole pictogrammen en elegante lettertypen. De sjabloon is ook gemaakt met inachtneming van de moderne SEO-vereisten, waarmee u uw doelgroep efficiënter over uw bedrijf kunt informeren. Let op: .psd-bestanden zijn niet opgenomen in dit sjabloondocument.

Template 74228: Landingspagina Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Dit thema werkt geweldig voor websites met wenskaarten.
Downloads:20
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Favicon, Google Web Fonts
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Gallery Script:Grid
Onderwerp(en):Kerstmis, Halloween, St. Patrick Green, Valentijnsdag, Kunst, Feestdagen, E-cards, Cadeaus, Cadeauwinkel, Kunst en Cultuur, Cadeaus en Bloemen
Formulier(en):Contact Form
Tags:card, cards, christmas, creative, design, gifts, holiday, internet, landing, material, new, page, parallax, presents, snow, web, winter, year
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.