Ephemeral Landingspagina Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Om een echt verbazingwekkend interieurontwerp bij hem thuis te hebben, heeft een gebruiker hulp nodig van ontwerpers en om klanten te trekken, moet de ontwerper een stijlvolle en mooie website hebben. Als specialist op het gebied van binnenhuisarchitectuur, is het HTML-thema voor de bestemmingspagina een oplossing die speciaal voor u is bedoeld. Het is ontworpen door professionals, dus het kleurenschema en de paginastructuur zijn doordacht en met de grootste zorg gebouwd. De sjabloon heeft een heleboel nuttige functies, waardoor het een geweldige tool is voor promotie en marketing. Opvallende portfolio-galerij stelt u in staat uw werken aan potentiële klanten te presenteren, en de prijzentabellen zullen de bruikbaarheid van de website vergroten. Let op: .psd-bestanden zijn niet opgenomen in dit sjabloonenpakket.

Template 73997: Landingspagina Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Interieur ontwerpbureau, ontwerper personfl pagina
Downloads:12
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Onderwerp(en):Architectuur, Interieurontwerp, Feng Shui, Meubels, Verbouwing, Woningdecoratie, Hovenier, Ontwerp, Huishoudelijk, Design en Fotografie, Woning en Gezin, Decor
Tags:apartment, architecture, catalogue, collection, company, decoration, delivery, design, exterior, factory, furniture, interior, manufacture, plastic, portfolio, project, service, style, technology, wood
Functionaliteit:One Page Templates
Features:Bootstrap, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Tabs
Animation:HTML plus JS, Parallax
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Bootstrap Versie:4.0.x
Gallery Script:Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription
Types:Landing Page Templates

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.