Capital Landingspagina Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Streng en solide aan de ene kant en betrouwbaar aan de andere kant. Een website van een hypotheekbedrijf moet klanten aanmoedigen om met het bedrijf samen te werken en ervoor te zorgen dat het betrouwbaar en professioneel genoeg is. HTML-sjabloon voor hoofdlandingspagina's voldoet aan beide vereisten. Elegant en nauwkeurig ontwerp met grote foto's is gemaakt volgens de laatste trends. De animatie is klein, maar heeft een geweldige smaak toegevoegd om een website een beetje dynamischer te maken. Deze sjabloon is ook een krachtige tool voor de eigenaar. Het heeft een ingebouwde videospeler waarmee bezoekers je promo's kunnen bekijken zonder de pagina te verlaten. Prijzenstabellen stellen uw klanten in staat om het antwoord te weten op de eerste vraag die ze u zouden willen stellen: wat kost het? Let op: .psd-bestanden zijn niet opgenomen in dit sjabloonenpakket.

Template 73581: Landingspagina Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Hypotheekbedrijf, makelaar
Downloads:17
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Favicon, Google Web Fonts
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:One Page Templates
Gallery Script:Carousel, Slider, Grid
Onderwerp(en):Investeringen, Financieel adviseur, Makelaardij, Verzekeringen, Bank, Hypotheek, Betaaldiensten, Zakelijk, Financieel, Dienstverlening
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription
Tags:accounting, agency, audit, bank, business, company, consulting, corporate, financial, industry, investment, mortgage, personal, services, technical, technology
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.