Bank Progress Landingspagina Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Als het gaat om geldvragen, worden mensen zeer accuraat en zeer achterdochtig. Het is moeilijk om iemands vertrouwen te krijgen wanneer haar financiële welzijn kan worden geschaad. Een bank moet veel hersenkraken gebruiken om ervoor te zorgen dat klanten erop kunnen vertrouwen. Daarom moet de website van de bank degelijkheid en betrouwbaarheid uitstralen. De HTML-sjabloon voor de HTML-sjabloon van de bestemmingspagina is gebouwd door bekwame ontwerpers, met name voor banken en financiële bedrijven. De eenvoudige structuur laat zien dat je volledig transparant bent en dat het strikte kleurenschema overeenkomt met de innerlijke kracht. Er is een testimonials-blok om beoordelingen van andere klanten en prijstabellen weer te geven, zodat de bezoeker begrijpt dat hij het zich kan veroorloven om met u samen te werken. Let op: .psd-bestanden zijn niet opgenomen in dit sjabloonenpakket.

Template 73338: Landingspagina Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Bank, financieel bedrijf
Downloads:24
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Favicon, Google map, Google Web Fonts
Animation:HTML plus JS
Author_user_id:1768190
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, CSS 2, Sass
Features:Bootstrap, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:One Page Templates
Gallery Script:Carousel, Gallery, Slider, Grid
Waardering: (2 beoordelingen)
Onderwerp(en):Investeringen, Financieel adviseur, Makelaardij, Verzekeringen, Bank, Hypotheek, Zakelijk, Financieel, Dienstverlening
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription
Tags:accounting, agency, audit, bank, business, company, consulting, corporate, easy, financial, industry, investment, personal, portfolio, services, technical, technology, web, website

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.