Xlatte Landingspagina Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Xlatte-Creative Template Xlatte is een creatief en multifunctioneel sjabloon met één pagina voor het weergeven van eventuele creatieve problemen en informatie en voor de presentatie van elk soort creatief werk. Xlatte is gemaakt met Bootstrap 3.0.0 framework en met een aantal fantastische functies. Deze sjabloon reageert volledig. Kenmerken Volledige respons Compatibel met browsers zoals IE9 +, Firefox, Chrome, Safari, OperaBootstrap 3.0.0-ondersteuningGoogle Fonts en Font AwesomeWerken contactformulier met PHP, jQuery-validatie en AJAX.CSS3-animatiesW3C Valideren HTML-codeDocument met details 24 uur ondersteuning

Template 70253: Landingspagina Template
Ontwerper:tamzid
Ondersteuning:Je kunt gebruik maken van basis ondersteuning via de Nederlandse klantenservice van Zign. Voor uitgebreide ondersteuning kun je in het Engels contact opnemen met tamzid, de ontwikkelaar van dit thema.
Downloads:1
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Features:Bootstrap, Multipurpose, Responsive, Right to left language support
Onderwerp(en):Zakelijk, Fashion en Beauty, Mens en Maatschappij
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?