Industrial Metallic Wedding Landingspagina Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Als je dol bent op de vintage of rustieke chique uitstraling, maak je dan klaar voor de nieuwste trend om de trouwlocatie te raken: industrieel thema bruiloft. Dit coole thema is perfect voor het paar dat vintage-geïnspireerde inrichting zoekt met een moderne twist. Van torenhoge voormalige fabrieken tot gloeilampen en antieke metalen stoelen, we houden ervan hoe paren in het hele land inspiratie putten uit de meest onverwachte plaatsen. De Indusrtial-trouwwebsite is een toegangspoort om uw gast kennis te laten maken met het echte concept van vintage bruiloft. Een geweldige trouwwebsite moet ook gebruiksvriendelijk en gemakkelijk zijn voor uw gasten om te navigeren. Vergeet niet dat u het proces hier probeert te vereenvoudigen. Zorg ervoor dat uw trouwwebsite een duidelijke navigatiebalk heeft en is geoptimaliseerd voor mobiel kijken. Uw lettertypen moeten gemakkelijk te lezen zijn en de juiste grootte hebben, terwijl het algemene ontwerp van uw site een onderscheidende stroom tussen pagina's moet hebben. Deze trouwwebsite geeft uw gasten ook de mogelijkheid om online te reageren en deze functie eenvoudig te vinden te maken! Dit zal het RSVP-proces versnellen door gasten aan te moedigen om tijdig te reageren. Industrial Metallic Wedding Website is een moderne en minimale op één pagina reagerende HTML / CSS-sjabloon die is gebouwd voor uw kostbare bruiloftsevenement. Het wordt geleverd met een modern industrieel concept met een zacht kleurenthema waardoor uw trouwwebsite er schoon en elegant uitziet. Er zijn elf speciale bruiloftsecties in de industriële Wedding Website-sjabloon, zoals: Hoofdfoto-schuifregelaar met logo, de huwelijksdatum en -details, Lovely About Bride, bruidegoms en het gedeelte Paarverhalen-tab, Countdown, Venue-sectie, RSVP-knop, Brides Maid en Grooms Men Photo, Registry Section, Testimonials, Blog Photo & Intro Carousel, Beautiful Photo Gallery, Event Map. De website compleet met Simple RSVP-formulier door google formulier kunt u gemakkelijk formulier beheren (elk veld toevoegen). Dankzij het responsieve ontwerp ziet het er geweldig uit op verschillende apparaten, op smartphones, tablets, laptops en desktopmonitors. Ze zijn allemaal maatwerk, u kunt de inhoud of sectie regelen die u voor uw pagina wilt weergeven. De belangrijkste kenmerken van de sjablonen zijn Responsive Html, Gebruik Bootstrap Frameworks, 4 kolommen, Touch Slider Gallery op apparaten, Bewerkbare kleuren, Volledige scherm Afbeeldingengalerie, Interactieve Countdown, Prachtige Parallax Achtergrond, Kaart en compleet met Documentatie. Opmerking: Afbeeldingen voor preview doeleinden zijn niet opgenomen in de hoofdbestanden.

Template 69468: Landingspagina Template
Ontwerper:afahmy
Ondersteuning:Je kunt gebruik maken van basis ondersteuning via de Nederlandse klantenservice van Zign. Voor uitgebreide ondersteuning kun je in het Engels contact opnemen met afahmy, de ontwikkelaar van dit thema.
Downloads:5
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Onderwerp(en):Huwelijksplanner, Trouwlocaties, Trouwalbum, Huwelijk, Woning en Gezin, Fashion en Beauty, Mens en Maatschappij
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?