Steelworks Landingspagina Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Deze responsieve landing page is de perfecte oplossing voor reclame voor uw producten of diensten aan een breder publiek. Het is ontworpen in overeenstemming met de nieuwste IT trends en zorgt voor een stijlvolle look en een ongeëvenaarde prestaties. Dankzij een volledig responsive design het zal goed werken op alle mogelijke apparaten door automatisch aan te passen aan verschillende schermresoluties. Deze staalfabrieken landing page sjabloon kan ook worden aangepast aan andere projecten ook in een mum van tijd. Je hoeft alleen maar een paar aanpassingen te maken om het te laten passen bij de huisstijl van uw bedrijf.

Template 57716: Landingspagina Template
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Deze sjabloon kan worden gebruikt voor staalfabrieken, industriële, hardware landingspagina's en bedrijven van dezelfde soort.
Downloads:147
Bronbestanden: HTML  PSD 
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts
Animation:HTML plus JS, Parallax
Coding:CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:On-line chat, Responsive
Gallery Script:Gallery, TouchTouch
Waardering: (10 beoordelingen)
Onderwerp(en):Staal, Industrieel, Zakelijk
Formulier(en):Contact Form
Benodigde software:
  • HTML editor (zoals Adobe Dreamweaver)

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?