Sweetday Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Een huwelijksbureau is een geweldig bedrijf. Het vereist echter een specifieke houding als het gaat om website-ontwikkeling. Eerst moet u een sfeer van vertrouwen creëren en een helder en aantrekkelijk ontwerp creëren. Het is belangrijk om een sfeer van vertrouwen te creëren. Bovendien moet uw website een afbeelding op de best mogelijke manier presenteren. En we zijn hier om u daarmee te helpen. Sweetday is ontwikkeld door een team van professionals en is een Joomla-thema met meerdere pagina's dat perfect past bij bruidsagentschappen. Het heeft een ontwerp gemaakt in heldere kleuren met verschillende opvallende visuele effecten. Bovendien is het volledig bewerkbaar en kun je het naar wens wijzigen. U kunt nieuwe elementen of een nieuw ontwerp toevoegen. En vanwege de zeer responsieve codering, zal uw website zeer responsive zijn. Het werkt op alle apparaten en operationele systemen. Het is ook zeer adaptief en presteert altijd in hoge kwaliteit. Over codeerkwaliteit gesproken, Sweetday heeft geen overbodige elementen. Vanwege dergelijke optimalisatie is het echt SEO-vriendelijk en vindt u uw website op de toppagina's van zoekresultaten op internet. Als een website-thema met meerdere pagina's kunt u met Sweetday veel informatie opnemen en sorteren. Er zijn veel pagina's waarmee u meer kunt vertellen over uw partners, geschiedenis en services. Er is ook een portfolio dat een perfecte optie is als u meer wilt vertellen over uw eerdere ervaringen. Of u kunt communiceren met klanten via de forumpagina. Je kunt ook contact met ze houden via sociale opties en feedback delen via de pagina met getuigenissen. Vanwege de blogpagina kun je nieuws of aankomende evenementen posten en de galerijpagina kan afbeeldingen op de best mogelijke manier presenteren. En natuurlijk is er een pagina met prijzen. Dus download Sweetday en geef uw bedrijf een boost met een geweldige website.

Template 95959: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Ontworpen voor:Huwelijksbureau, evenementenbureau, feestbureau
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Trouwlocaties, Huwelijk, Woning en Gezin, Fashion en Beauty, Mens en Maatschappij
Tags:baby, business, ceremony, church, company, family, flowers, gallery, happiness, happy, husband, love, marriage, photo, photography, portfolio, rings, salon, services, wife
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options, Gallery, HTML 5
Geschikt voor:Joomla 3.9.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?