TeethCare Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Kwaliteit tandheelkundige kliniek Joomla ThemeEen tandheelkundige kliniek Joomla thema kan uw tandheelkundige onderneming helpen bloeien op internet. Tegenwoordig zijn klanten geneigd online naar diensten te zoeken. Bovendien kunt u met uw eigen website uw bedrijf op de meest geprefereerde manier presenteren. Je kunt ze bijvoorbeeld vertellen over je team en ervaring. Of u kunt een hele reeks van uw diensten presenteren. U hebt voor al deze doeleinden een professioneel ontworpen website nodig. En het kan moeilijk zijn zonder een goede website. Om u te helpen dit doel te bereiken, presenteren we graag ons nieuwste Joomla-thema. Het werd speciaal ontwikkeld voor tandheelkundige klinieken, tandartsen, gezondheidscentra, enz. En er zijn bepaalde redenen waarom het zo goed en geschikt is voor deze bedrijven. Kenmerk van Joomla voor een medische faciliteit Allereerst heeft het een eersteklas ontwerp gemaakt in een schone stijl. Hierdoor creëert het Joomla-thema van de TeethCare-tandartspraktijk een sfeer van vertrouwen. Hiermee kunt u ook de belangrijkste informatie markeren. Onze ontwerpers maakten het heel helder om uw bedrijf te presenteren als een medische faciliteit. Als u uw website echter wilt bewerken, kunt u dit doen zoals u wilt. U kunt elk onderdeel van TeethCare wijzigen. Bovendien zijn de volgende functies en voordelen beschikbaar voor de thema-eigenaren: Responsive design; Social options; Portfolio; Blog; Gallery; Volledig bewerkbaar design. Dit Joomla-thema voor tandartspraktijken heeft ook een geavanceerde zoekmachine. Het thema stelt u ook in staat bezoekers gebruiksvriendelijke navigatie te bieden dankzij de duidelijke structuur. Het is ook goed gestructureerd en u kunt informatie sorteren en presenteren zoals u dat wilt op verschillende pagina's. Het maakt uw website ook gebruiksvriendelijk. Zelfs als u een goed ontwikkelde en gevestigde website heeft, is ons Joomla-thema voor tandartsen een perfecte keuze voor u. Een verscheidenheid aan nuttige pagina's Over pagina's gesproken, TeethCare Joomla heeft er veel. Het heeft bijvoorbeeld een portfolio-pagina ontwikkeld om uw vorige en huidige ervaring te presenteren. Het is echt belangrijk als het gaat om medische zaken. Een dergelijke aanpak helpt uw klanten meer te weten te komen over uw kliniek. U kunt ook bloggen over nieuwe services of het nieuws verspreiden over aankomende evenementen. Ons Joomla-thema voor tandartsen is ook perfect voor dat doel. TeethCare werkt dankzij de codering perfect op alle apparaten en operationele systemen. En als u contact wilt houden met klanten, kunt u de sociale opties van het thema gebruiken. Of u kunt eenvoudig uw contacten op de meest zichtbare plaats zetten. Om nog meer uit dit Joomla-thema te halen, kunt u altijd de documentatie raadplegen. Aarzel ook niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam voor 24/7 professionele ondersteuning.

Template 95586: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Tandheelkunde, Gezondheid en Medisch
Tags:caring, center, clinic, dental, healthcare, medical, services
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options
Geschikt voor:Joomla 3.9.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?