PetsGroom Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Joomla-thema voor duurzame huisdieren Het Joomla-thema voor dierenverzorging kan uw bedrijf alles bieden wat nodig is voor online promotie. | Een succesvolle website in een zakelijke sfeer als het verzorgen van huisdieren moet aan enkele belangrijke voorwaarden voldoen. Het is tenslotte heel belangrijk om iets te maken dat perfect bij uw bedrijf past. Je kunt je klantenbestand vergroten en je concurrenten overwinnen, alleen als je dat hebt. Een website die een sfeer van vertrouwen creëert, moet aantrekkelijk en helder zijn. Je moet ook zorgen voor de betrouwbaarheid en het reactievermogen. En vele andere kleine functies. Daarom kan de ontwikkeling van een website voor dierenverzorgingsbedrijven veel tijd en geld kosten. Vooral als je het zelf ontwikkelt. Maar om tijd en geld te besparen, wordt het ten zeerste aanbevolen om vooraf ontworpen Joomla-thema's zoals PetsGroom te gebruiken.Feature-rijk Joomla ThemeOnze ontwikkelaars hebben het PetsGroom Joomla-thema voor huisdierenverzorging speciaal gemaakt voor honden- en kattenreizigers. We hebben ervoor gezorgd dat het geweldig werkt. Het heeft een indrukwekkend ontwerp met veel opgenomen elementen en effecten. Er zijn prachtige en nuttige CSS-animaties, een vervolgkeuzemenu en UI-elementen. Bovendien wordt dit thema geleverd door een breed scala aan belangrijke functies, zoals: Responsieve codering; Goed ontwikkeld ontwerp; Blog- en galerijpagina's; Portfolio; Sociale opties; Nieuwsbrief. Ons Joomla-thema voor huisdieren verzorgt ook een eenvoudig te navigeren structuur. Hiermee kunnen uw klanten met een paar klikken alle services vinden die ze nodig hebben. PetsGroom is ook een Joomla-thema met meerdere pagina's. Vanwege het grote aantal pagina's kunt u alle benodigde informatie over uw bedrijf opnemen. U kunt uw team, services of partners beschrijven. U kunt ook bloggen over nieuwe services of gewoon een paar tips geven aan uw klanten. Indrukwekkende galerij & 24/7 ondersteuning Om uw vorige projecten te presenteren, heeft het thema Joomla voor huisdierenverzorging Joomla een verbluffende portfolio-pagina. U kunt de dichtstbijzijnde evenementen presenteren of gewoon meer vertellen over uw services. Dit thema heeft ook een galerij die afbeeldingen op de best mogelijke manier presenteert. En als u contact wilt houden met klanten, aarzel dan niet om sociale opties te gebruiken. U kunt ook feedback krijgen van uw klanten via de sectie met getuigenissen. Om u te helpen begrijpen hoe u het thema PetsGroom installeert, hebben we de gedetailleerde documentatie bijgevoegd. Het is gemakkelijk te lezen en heeft alles wat u moet weten over dit Joomla-thema. Trouwens, ons 24/7 supportteam beantwoordt graag al uw vragen over PetsGroom. We staan altijd klaar om uw gebruikerservaring met onze sjablonen en thema's te verbeteren.

Template 95021: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Dierenwinkel
Tags:animals, business, care, cat, company, dog, grooming, pets, salon, services, style
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options, HTML 5
Geschikt voor:Joomla 3.9.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Waardering: (1 beoordeling)
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Login Form, User Registration
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?