Dealom Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Betrouwbaar zakelijk advies Joomla ThemeEen zakelijk advies Joomla theme is een multifunctioneel hulpmiddel voor uw bedrijfswebsite. Als u een bedrijfsadviesbureau runt, is het altijd belangrijk om uw diensten te adverteren. En het is nog belangrijker om het online te doen. Daarom heeft u een goede website nodig. Hiermee kunt u klanten over de hele wereld vinden. Met een website die is ontworpen met behulp van het Joomla-thema, kunt u zien waarom het kiezen van uw bedrijf de best mogelijke optie is. Houd er echter rekening mee dat uw website aantrekkelijk moet zijn. Als het er slecht uitziet of met problemen werkt, kunnen klanten twijfelen aan uw betrouwbaarheid. En dit is onaanvaardbaar. We zijn hier om dat probleem op te lossen. Onze ontwikkelaars. Deze oplossing is ook geschikt voor vele andere bedrijven, zoals: adviesbureaus; belastingadviseurs; financiële planningsserviceproviders, enz. Reactief Joomla-thema met veel krachtige functies Dit Joomla-thema voor bedrijfsadvies reageert zeer snel. Vanwege de goed ontwikkelde codering werkt het probleemloos op verschillende apparaten en besturingssystemen. Het is ook volledig bewerkbaar en u kunt elk deel ervan wijzigen om het geschikt te maken voor uw bedrijf. U kunt nieuwe inhoud toevoegen of ontwerp opnieuw ontwikkelen. Het is helemaal aan jou. Bovendien kunt u profiteren van verschillende themafuncties, zoals: Betrouwbare codering; Sociale opties; Nieuwsbrief; Forum & galerij; Meerdere pagina's. Bovendien hebben ontwikkelaars veel visuele elementen toegevoegd die u helpen bij het bewerken van het ontwerp. Dankzij deze functie kunt u het uiterlijk van uw website in een mum van tijd verbeteren. Het Joomla-thema van Dealom Business Consulting werkt ook snel omdat het is geoptimaliseerd. Het is ook SEO-klaar dat uw kansen verhoogt om hoger in de zoekresultaten te verschijnen. Dit thema biedt ook forum- en sociale opties voor uw website. Een verscheidenheid aan vooraf ontworpen pagina's Dealom bevat ook veel vooraf ontworpen pagina's. U kunt ze vullen met inhoud en alle benodigde informatie over uw bedrijf. Stel uw team ook voor met behulp van ons Joomla-thema voor bedrijfsadvies. Dankzij de blogpagina kunt u klanten informeren over het laatste nieuws en aankomende wijzigingen. Andere kleine functies zoals Google Maps zullen uw website nog gebruiksvriendelijker maken. Om eenvoudige thema-installatie en bediening te garanderen, hebben we de gemakkelijk te lezen documentatie bijgevoegd. Het bevat alles wat u moet weten over Dealom en hoe u het kunt configureren. Als u nog vragen heeft, kunt u bovendien altijd 24/7 contact opnemen met onze ondersteuning. Ons professionele team helpt u graag bij het oplossen van mogelijke problemen met onze producten.

Template 94893: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Consultancy, Zakelijk, Dienstverlening
Tags:business, company, investment, planning, services
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options, HTML 5, jQuery
Geschikt voor:Joomla 3.9.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Login Form, User Registration
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?