Maxicode Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Thema Informatie

Het is heel moeilijk om een IT-bedrijf zonder een website voor te stellen. Het punt is dat in de moderne wereld mensen de neiging hebben om online naar diensten te zoeken. Vooral in IT-services. En als u een vreselijke website heeft met een lage laadsnelheid en veel ontwerpproblemen, kunnen bezoekers besluiten om diensten elders te bestellen. Uw website is immers uw visitekaartje. En u kunt veel geld betalen voor de ontwikkeling van een nieuwe website. Maar het kost tijd en soms kun je niet wachten. Dit is wanneer een website-sjablonen u kunnen helpen. U kunt deze vooraf ontwikkelde producten gebruiken om met een paar klikken een website te maken. En voor een vaste prijs. Daarom presenteren we u Maxicode Joomla-sjabloon voor de IT-business. Het past perfect bij bedrijven voor softwareontwikkeling en bedrijven voor app-ontwikkeling. Maar u kunt het gebruiken om een website voor elk IT-bedrijf te maken. Maxicode is een volledig ontwikkelde sjabloon. Ontwerpers hebben het in een creatieve stijl gemaakt, maar het is schoon genoeg om een accent te leggen op de meest waardevolle informatie. Maar als je met een ontwerp wilt spelen, kun je elk deel ervan veranderen. Het is ook een sjabloon met meerdere pagina's en bevat verschillende nuttige pagina's. Het heeft bijvoorbeeld een Portfolio-pagina en u kunt eerdere projecten op de best mogelijke manier presenteren. U kunt ook bloggen om meer te vertellen over uw services en het laatste nieuws. Deze sjabloon bevat ook een galerij en u kunt afbeeldingen op de meest geprefereerde manier presenteren. En als u contact wilt houden met klanten, kunt u sociale opties gebruiken om te communiceren. Tegelijkertijd zijn getuigenissen nuttig als u feedback wilt geven. Maxicode heeft een schone en geldige code en werkt zonder problemen. Het is ook zeer responsive en ziet er geweldig uit op verschillende apparaten en operationele systemen. Ga gewoon naar de productpagina en je zult zien hoe goed het is. - Betrouwbare codering - Responsief ontwerp - Volledig bewerkbaar - Blog- Galerij - Sociale opties - Getuigenissen - Portfolio

Template 89162: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Licentie:Eenmalig gebruik (overdraagbaar)
Onderwerp(en):App ontwikkelaar, Software, Computers en Internet
Tags:app, business, company, development, software, blog, joomla, it
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options
Geschikt voor:Joomla 3.9.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Waardering: (4 beoordelingen)
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Is dit je nieuwe website?