Scientar Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Alle services moeten goed worden gepresenteerd en geadverteerd. En een website is een moderne manier om reclame te maken voor uw diensten. Met een website kunt u klanten vertellen over uw bedrijf, team of producten die u levert. En als u een goede website heeft, kunnen klanten alle informatie vinden die ze nodig hebben. Bovendien wordt een website uw visitekaartje. Klanten beslissen of ze u moeten vertrouwen of niet, afhankelijk van het uiterlijk en de functionaliteit van uw website. En er zijn weinig manieren om een website te ontwikkelen. De eerste is om een geheel nieuwe website te maken, maar het kost veel vaardigheden, tijd en geld. En een andere optie is om een websitesjabloon te kopen. Deze optie bespaart u geld en tijd. En u kunt altijd zien hoe uw website eruit zal zien via een sjabloondemo. En als u een laboratorium of onderzoekscentrum runt, raden we u aan om de Scientar Joomla-sjabloon te bekijken. Het is een product met meerdere pagina's waarmee u alles over uw bedrijf kunt vertellen. U kunt bijvoorbeeld een portfolio maken en klanten vertellen over uw eerdere projecten. Of u kunt bloggen over het laatste nieuws. Er is een pagina die kan vertellen over uw team, wetenschappelijke diensten, analyseprojecten, enzovoort. En een galerij is handig als u visuele inhoud wilt presenteren. Scientar heeft een strak en opvallend ontwerp met veel opvallende elementen en effecten. U kunt deze naar wens wijzigen. Of u kunt nieuwe elementen toevoegen. Bovendien kunt u dankzij een strak ontwerp de meest waardevolle informatie uitlichten. Er is ook google maps, registratiefunctie en 4 kleuropties. En als u contact wilt houden met klanten, kunt u met hen communiceren via sociale opties en contactformulieren. En om bezoekers feedback van klanten te geven, kunt u de testimonials-functie gebruiken. • Betrouwbare codering • Responsief ontwerp • Sociale opties • Testimonials • Coole ontwerpeffecten • Volledig bewerkbaar ontwerp • Blog • Portfolio

Template 88910: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Downloads:13
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Wetenschap, Laboratorium, Onderwijs en Boeken
Tags:analysis, chemical, lab, portfolio, research, science, scientific, services, blog, joomla
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options
Geschikt voor:Joomla 3.9.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
IsFree:none
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?