Wakeworld Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Een modern hulpmiddel nodig om uw bedrijf te presenteren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wakeworld Joomla-sjabloon is een goed ontwikkelde Joomla-sjabloon met veel opties en functies. En het is speciaal ontwikkeld voor surfclubs en wakeboardclubs. Ontwikkelaars wisten dat je in dit geval een aantrekkelijke en opvallende website nodig hebt. Daarom heeft Wakeworld een modern ontwerp met veel meegeleverde effecten en elementen. U kunt uw website verfraaien of schoner maken. U kunt in elk geval elk onderdeel van uw website bewerken om het perfect geschikt te maken voor uw wakeboardclub. U kunt video's en afbeeldingen in een galerij invoegen en ze op de meest geschikte manier presenteren. Daarnaast kun je bloggen en meer vertellen over je club. Of u kunt op speciaal ontwikkelde pagina's meer vertellen over uw team en diensten. Ontwikkelaars hebben Wakeworld gebaseerd op een geavanceerde code die ervoor kan zorgen dat uw website constant en probleemloos werkt. Het is ook responsive en uw klanten kunnen door uw website bladeren op alle apparaten met verschillende operationele systemen. Als onderdeel van uw club wordt de website een digitale plek voor uw gemeenschap en kunnen zij sociale opties en een forum gebruiken om te communiceren. Er zijn ook getuigenissen en u kunt feedback delen met uw klanten. Klanten kunnen zich abonneren op een nieuwsbrief om tijdig informatie te ontvangen. Vanwege de betrouwbare code en het goed ontwikkelde ontwerp is deze sjabloon ook geschikt voor reisbureaus, sportclubs en vele andere buitenactiviteiten. Gebruik gewoon je fantasie en creëer elk gewenst project. En als je meer informatie wilt, kijk dan op de productpagina en demo. Bovendien staat er een supportteam van Marketplace klaar om uw vraag te beantwoorden. • Creatief ontwerp • Betrouwbaar • Responsief • Blog • Sociale opties • Blog • Galerij • Google maps • Sociale opties

Template 87262: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Downloads:26
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Surfen, Sport, Sport en Reizen, Meer Sport
Tags:activities, business, club, company, outdoors, sports, travel, joomla
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options
Geschikt voor:Joomla 3.9.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Waardering: (2 beoordelingen)
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
IsFree:none
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?