Dolcetti Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Elk bedrijf vereist reclame en presentatie. En het bakkerijbedrijf is geen uitzondering. Dit is de reden waarom een website een must-have is voor elk modern bedrijf. Hiermee kunt u uw producten adverteren voor een breed publiek van klanten en dankzij deze functie kunt u uw winst verhogen. Bovendien kan Dolcetti indruk maken op bezoekers met een goed ontwikkeld ontwerp. Ontwerpers gebruikten een helder kleurenthema met zachte kleuren om een sfeer van vertrouwen te creëren. Dit Joomla-thema ondersteunt ook afbeeldingen van hoge kwaliteit met een enorme resolutie. En natuurlijk maken dergelijke afbeeldingen uw website nog opvallender. Het is belangrijk om uw producten op de best mogelijke manier te presenteren als u ze wilt verkopen. Gebruikerservaring is een ander belangrijk ding. En Dolcetti-ontwikkelaars maakten hun product echt gebruiksvriendelijk. Ze ontwikkelden een responsieve structuur waarmee u informatie kunt scheiden en op de best mogelijke manier kunt presenteren. Het is eenvoudig om uw informatie te structureren vanwege veel vooraf ontwikkelde pagina's. Je kunt ook een portfolio maken om je eerdere projecten te tonen of je vaardigheden te presenteren. Bovendien kunt u bloggen over het laatste nieuws of klanten nuttige tips geven. En de goed ontwikkelde galerij zal nuttig zijn om afbeeldingen van hoge kwaliteit van uw producten te presenteren. En als u contact wilt houden met klanten, kunt u sociale opties gebruiken. Social media zijn ook nuttig voor reclame. Gebruikers kunnen ook accounts maken om de winkelervaring nog beter te maken. Dolcetti is een goede Joomla-sjabloon. En het past bij verschillende soorten bedrijven. Zoals we al eerder zeiden is het een geweldige keuze voor een bakkerij. Toch kun je het gebruiken voor snoepwinkels, taartenwinkels, snoepwinkels en vele andere voedingswinkels. Dit Joomla-thema is volledig bewerkbaar en je kunt met ontwerp spelen zoals je wilt. Verspil dus geen tijd en ga naar de productpagina voor meer informatie over Dolcetti.

Template 86895: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Downloads:18
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Bakker, Horeca en Levensmiddelen
Tags:bakery, baking, business, cake, food, sweets, blog, joomla
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options
Geschikt voor:Joomla 3.9.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Login Form, User Registration
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
IsFree:none
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?