Wedding Guide Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

We hebben websitesjablonen voor verschillende bedrijven en activiteiten. En als u een huwelijksfotograaf of blogger bent, hebben wij ook een geweldige optie voor u. Bijvoorbeeld deze Joomla-sjabloon voor de bruiloftsgids. Ontwikkeld als basis voor een trouwfotograaf-blog Wedding Guide heeft een strak, maar stijlvol ontwerp met veel aantrekkelijke visuele effecten en elementen. Bovendien is het gemakkelijk om elk deel van een website te bewerken die is ontwikkeld met Wedding Guide. Het heeft ook een goed ontwikkelde structuur die klanten intuïtieve navigatie biedt. De ontwerpstructuur is ook origineel en opvallend. Vanwege deze functie zal het nieuwe bezoekers trekken. En dankzij de vooraf gebouwde webpagina's, kunt u meer vertellen over uw diensten en vaardigheden. U kunt ook bloggen en sociale opties gebruiken om met klanten te communiceren.

Template 86521: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Downloads:0
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Huwelijksplanner, Huwelijk, Woning en Gezin, Fashion en Beauty, Mens en Maatschappij
Tags:guide, photo, portfolio, video, wedding, blog, joomla
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options
Geschikt voor:Joomla 3.9.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
ExcludeExclusive:Yes
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
IsFree:none
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?