Wedding Guide Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

We hebben websitesjablonen voor verschillende bedrijven en activiteiten. En als u een huwelijksfotograaf of blogger bent, hebben wij ook een geweldige optie voor u. Bijvoorbeeld deze Joomla-sjabloon voor de bruiloftsgids. Ontwikkeld als basis voor een trouwfotograaf-blog Wedding Guide heeft een strak, maar stijlvol ontwerp met veel aantrekkelijke visuele effecten en elementen. Bovendien is het gemakkelijk om elk deel van een website te bewerken die is ontwikkeld met Wedding Guide. Het heeft ook een goed ontwikkelde structuur die klanten intuïtieve navigatie biedt. De ontwerpstructuur is ook origineel en opvallend. Vanwege deze functie zal het nieuwe bezoekers trekken. En dankzij de vooraf gebouwde webpagina's, kunt u meer vertellen over uw diensten en vaardigheden. U kunt ook bloggen en sociale opties gebruiken om met klanten te communiceren.

Template 86521: Joomla Template
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:0
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Alternative Module Layouts, Back To Top Button, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Modules Bundle Install, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive
Geschikt voor:Joomla 3.9.?
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Opmerking:We raden aan om deze Joomla Template te installeren als nieuwe website (via de fullpackage installatie). Op installatie in een bestaande website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Huwelijksplanner, Huwelijk, Woning en Gezin, Fashion en Beauty, Mens en Maatschappij
ExcludeExclusive:Yes
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?