Iestier Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Iestier Joomla-sjabloon is een geweldige optie voor elke website voor het huren van onroerend goed of onroerend goed. Het werd ontwikkeld om appartementen, huizen en andere soorten gebouwen op de meest aantrekkelijke manier te presenteren. Het heeft een geldige codering ontwikkeld om uw website betrouwbaar te maken. Het is zeer responsive en werkt zonder problemen op verschillende apparaten en besturingssystemen. Ontwerpers hebben Iester ook stijlvol en elegant gemaakt. Ze maakten het eenvoudig om naar de website te navigeren met een eenvoudige structuur die klanten alle nodige informatie biedt. Het heeft zelfs een blog en een galerij. Vanwege deze functies is het eenvoudig om appartementen te presenteren. U kunt ook Google Maps gebruiken om uw locatie te delen. En als u met klanten wilt communiceren, kunt u een contactformulier en sociale opties gebruiken.

Template 86295: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:20
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Alternative Module Layouts, Back To Top Button, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Modules Bundle Install, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive
Geschikt voor:Joomla 3.9.?
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Onderwerp(en):Makelaar, Makelaardij
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?