Grade Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Voor elke ontwikkelaar is het een goed idee om een multifunctioneel websitesjabloon te hebben. Maar we hebben iets beters en je zult het leuk vinden. Grade is een nieuw Joomla-thema met veel opties en mogelijkheden. Ontwikkelaars hebben het gemaakt voor verschillende doeleinden en het zal worden verrijkt met de tijd. Het eerste wat je ziet is het strakke ontwerp van Grade. Hiermee kunt u informatie markeren en uw website gemakkelijk leesbaar maken. Ja, het is volledig bewerkbaar en u kunt het naar wens wijzigen. Bovendien is Grade een themagenerator en bevat onderliggende thema's die voor een aantal specifieke doeleinden zijn ontwikkeld. Cijfer is een ouder-sjabloon met onderliggende thema's. Voor nu bevat Grade twee Joomla-thema's. Een daarvan is een perfecte keuze voor alle financiële websites. Zoals een financieel adviesbureau of een accountantskantoor. En andere thema's passen gemakkelijk bij elke medische website. Het zijn goed ontwikkelde en betrouwbare producten. In de toekomst zal Grade nog meer thema's bevatten. Het aantal groeit met elke update. Ontwikkelaars werken bijvoorbeeld al aan een sportwebsite-thema. Er zal ook een architectuurthema, een kunst- en illustratiewebsite-thema zijn enzovoort. Alle thema's hebben betrouwbare code die ervoor zorgt dat uw website constant en probleemloos werkt. Deze thema's reageren ook zeer snel. Ze kunnen op elk apparaat met elk besturingssysteem werken. En dankzij de SEO-vriendelijke functie, zal uw website een topresultaat zijn van zoeken op het web. Als het gaat om ontwerp, krijg je veel UI-elementen en blokken. Het is veel eenvoudiger om een website met vooraf ontwikkelde blokken te bewerken. En natuurlijk heeft Grede een blogfunctie en je kunt deze gebruiken om informatie met het publiek te delen. Als u indruk wilt maken op het publiek met afbeeldingen, kunt u galerij gebruiken. Grade wordt ook geleverd met volledige documentatie en 24/7 ondersteuningsservice. - Blog - Galerij - Geldige W3C-code - 24/7 ondersteuning - Inbegrepen onderliggende thema's en meer komen eraan - Volledig bewerkbaar - SEO-vriendelijk - Multifunctioneel

Template 86234: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:0
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Alternative Module Layouts, Back To Top Button, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Modules Bundle Install, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive
Geschikt voor:Joomla 3.9.?
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Onderwerp(en):Zakelijk
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?