Architeca Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

U hebt een speciale website nodig als u indruk wilt maken op uw klanten en een sfeer van vertrouwen wilt creëren. Vooral als het gaat om specifieke zaken als architectuurbureaus. U hebt een website nodig die uw diensten en projecten kan presenteren. En daarom hebben onze ontwikkelaars een Architeca Joomla-sjabloon gemaakt. Het is modern en stijlvol. Bovendien bevat het een blog en kunt u informatie over uw bedrijf en het laatste nieuws posten. En dankzij de galerijfunctie kunt u afbeeldingen op de best mogelijke manier presenteren. Vanwege het harde werk van ontwerpers ziet deze sjabloon er geweldig uit. En vanwege de betrouwbare code, ziet deze sjabloon er geweldig uit op verschillende soorten apparaten. Kijk gewoon op de productpagina en je zult het zeker leuk vinden.

Template 86175: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Downloads:27
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Architectuur, Aannemer, Ontwerp, Design en Fotografie
Tags:architecture, building, construction, decor, design, exterior, interior, planning, blog, joomla
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options
Bootstrap Versie:4.0.x
Geschikt voor:Joomla 3.9.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Waardering: (2 beoordelingen)
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
IsFree:none
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?