Copron Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Als u een bedrijfsadviesbureau runt, moet u reclame maken voor uw diensten. En een website is een geweldig hulpmiddel om informatie over uw bedrijf te verspreiden. Maar als u een geweldige website wilt ontwikkelen, hebt u een professioneel ontwikkelde websitesjabloon nodig. Het is goedkoper dan een nieuw websiteproject en kost minder tijd om te installeren. En als u een websitesjabloon nodig hebt die speciaal is ontwikkeld voor bedrijfsadviseurs, moet u de Copron Joomla-sjabloon controleren. Copron heeft een aantrekkelijk ontwerp gemaakt in huisstijl. Het is zowel stijlvol als streng. En als u iets aan website-ontwerp wilt, kunt u elk deel ervan bewerken. Het heeft veel vooraf ontwikkelde pagina's, een blog en een galerij. Dit thema is een perfecte keuze voor bedrijfsadviseurs, financiƫle adviseurs en adviesbureaus.

Template 85106: Joomla Template
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:14
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Alternative Module Layouts, Back To Top Button, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Modules Bundle Install, Quickstart Package, Sample content, Sortable Gallery
Animation:HTML plus JS
Coding:CSS 3, HTML 5, Semantic Code
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:Joomla 3.9.?
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Opmerking:We raden aan om deze Joomla Template te installeren als nieuwe website (via de fullpackage installatie). Op installatie in een bestaande website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Management, Zakelijk, Dienstverlening
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Login Form, User Registration
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?