Hostious Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Thema Informatie

Zoals elk ander hostingbedrijf van een IT-bedrijf, moet het een goed ontwikkelde website hebben. Het is belangrijk omdat als uw website geen sfeer van vertrouwen creëert, uw klanten het vertrouwen in uw betrouwbaarheid kunnen verliezen. Dit is de reden waarom onze ontwikkelaars een Hostious Joomla-sjabloon hebben gemaakt. Het is schoon en goed ontwikkeld om uw klanten eenvoudige navigatie te bieden. Ontwikkelaars hebben ook veel vooraf ontwikkelde pagina's toegevoegd en u kunt ze gebruiken om een forum, een portfolio te maken of om getuigenissen met klanten te delen. U kunt ook bloggen over uw services of een galerij presenteren met afbeeldingen die reclame kunnen maken voor uw bedrijf. Bovendien is Hostious een volledig bewerkbaar thema en kunt u elk deel ervan wijzigen om een perfect geschikt voor uw website te maken. En dankzij een e-commercefunctie kunt u digitale betalingen accepteren.

Template 84633: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Licentie:Eenmalig gebruik (overdraagbaar)
Onderwerp(en):Hosting
Tags:business, company, hosting, internet, services, software, web, joomla
Features:Responsive, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options
Geschikt voor:Joomla 3.9.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Is dit je nieuwe website?