Monal Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Tegenwoordig is het belangrijk om uw bedrijf online te presenteren. En dit is waarom u de beste website nodig hebt die u kunt krijgen. En als u een architectenbureau runt, hebben wij wat u nodig hebt. Monal is een goed ontwikkelde en multifunctionele websitesjabloon. Het is zeer betrouwbaar en werkt zonder problemen op alle apparaten vanwege geldige code. Het ziet er schoon en elegant uit. U kunt een accent leggen op de meest waardevolle informatie en visuele effecten van het ontwerp verfraaien om deze opvallend te maken. Monal heeft veel kant-en-klare pagina's en u kunt ze gebruiken om klanten te voorzien van het forum, getuigenissen, geschiedenis enzovoort. Een portfolio zal een handig hulpmiddel zijn voor het geval u eerdere projecten wilt presenteren. En als je meer wilt vertellen over je diensten, kun je daarover bloggen. Monal ondersteunt afbeeldingen van hoge kwaliteit en is een geweldige reclametool.

Template 83806: Joomla Template
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:5
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options
Features:Responsive
Geschikt voor:Joomla 3.9.?
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Opmerking:We raden aan om deze Joomla Template te installeren als nieuwe website (via de fullpackage installatie). Op installatie in een bestaande website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Aannemer
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?