Productivv Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Bouwactiviteiten zijn een bedrijf dat kan worden opgeëist. En als u het rendabel wilt maken en nieuwe klanten wilt vinden, hebt u de beste tools nodig. En we kunnen u helpen bij het vinden van de beste websitesjabloon. Dit is de reden waarom we u aanraden om de Productivv Joomla-sjabloon te bekijken. Ontwikkeld door professionals heeft het een betrouwbare code en het is uiterst eenvoudig om deze sjabloon te bewerken en te onderhouden. Ontwerpers maakten het schoon om u te helpen de meest waardevolle delen van een website te markeren. Bovendien ondersteunt het afbeeldingen van hoge kwaliteit en bevat het aantrekkelijke effecten. Het heeft ook een blog om meer informatie over uw bedrijf te presenteren en een galerij om visuele inhoud te presenteren. Met deze Joomla-sjabloon kunt u meer vertellen over eerdere projecten en reclame maken voor uw services. Dit product past perfect bij de interieur- en exterieurontwerpindustrie, architectuurbureaus en meubelzaken.

Template 83110: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:23
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Alternative Module Layouts, Back To Top Button, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Modules Bundle Install, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive
Geschikt voor:Joomla 3.9.?
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Onderwerp(en):Architectuur, Aannemer, Ontwerp, Design en Fotografie, Woning en Gezin
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?