iStudio Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Een website nodig voor digitale ontwikkeling? Dan ben je hier aan het juiste adres. In onze markt vindt u tal van thema's die zijn ontwikkeld voor digitale ontwikkeling. En iStudio is een van de beste. Met dit iStudio Joomla-thema kunt u uw klanten webontwikkeling, ontwerp en marketingdiensten bieden. Het is heel creatief en je kunt het ontwerp naar eigen inzicht bewerken. Het heeft ook veel kant-en-klare pagina's en u kunt ze gebruiken om een portfolio te maken, meer te vertellen over uw diensten of het huidige team. U kunt ook bloggen over het laatste nieuws en waardevolle informatie verspreiden. En voor het geval u indruk wilt maken op klanten met visuele inhoud, kunt u een galerij gebruiken.

Template 82594: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Webdesigner, Ontwerp, Design en Fotografie
Tags:business, company, design, digital, production, services, technology, web, blog, joomla
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options
Geschikt voor:Joomla 3.9.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?