Interily Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Als je een bureau voor binnenhuisarchitectuur leidt en op zoek bent naar nieuwe kansen, dan heb je een website nodig. Een website die speciaal is ontwikkeld voor uw zakelijke niche. En we hebben iets speciaals voor u. We presenteren u een Interily Joomla-thema. Ontwikkeld in modern design zal dit thema een aantrekkelijk visitekaartje zijn voor uw ontwerpbureau. U kunt uw diensten in exterieur- en interieurontwerp presenteren via portfolio met uw vorige projecten. Je kunt ook afbeeldingen van decor items presenteren of bloggen over nieuwkomers. Interily heeft een goed ontwikkelde structuur en biedt klanten een intuïtieve navigatie. Het is ook gemakkelijk te bewerken. Het heeft ook veel ontwerpopties en je kunt ermee spelen om iets unieks te maken. Het is een groot en aantrekkelijk product met veel opties. Ga dus naar de productpagina om alles alleen te bekijken.

Template 82202: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Interieurontwerp, Ontwerp, Design en Fotografie, Woning en Gezin
Tags:agency, business, company, decor, design, exterior, interior, joomla
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options, HTML plus JS
Geschikt voor:Joomla 3.9.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?