CONC Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Als u een bedrijfsadviesbureau, een beheermaatschappij of een accountantskantoor heeft, dan is een website een must-have voor u. In de moderne samenleving is een website uw visitekaartje. Het kan verdacht lijken als uw bedrijf geen website heeft. Bovendien zal een website uw advertentietool zijn. U kunt het ook gebruiken om uw services te presenteren. Om u te helpen bij het maken van een geweldige website hebben we een CONC Joomla-thema ontwikkeld. Het heeft een aantrekkelijk ontwerp met veel kant-en-klare pagina's. En als u visuele inhoud wilt presenteren, kunt u een eersteklas galerij gebruiken. Of u kunt een portfolio maken. Bovendien ondersteunt CONC afbeeldingen van hoge kwaliteit. Het is ook zeer responsive en werkt op alle apparaten en operationele systemen. Je kunt ook bloggen over het laatste nieuws en contact houden met klanten via sociale opties. Kijk op de productpagina en u zult zien hoe goed het CONC Joomla-thema kan zijn.

Template 82201: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:28
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Alternative Module Layouts, Back To Top Button, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Modules Bundle Install, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery
Animation:HTML plus JS
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive
Geschikt voor:Joomla 3.9.?
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Onderwerp(en):Consultancy, Zakelijk, Dienstverlening
TmPrime:1
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?