Tim French Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Uw persoonlijke website wordt uw online hulpmiddel voor adverteren, presentaties en gesprekken. En als u een boek schrijft, is het een goed idee om een website te ontwikkelen. In de moderne tijd, als een schrijver zijn gemeenschap op één plek wil verzamelen, moet hij een website ontwikkelen. Zoals je ziet zijn er redenen om je eigen website te bouwen. En het moet betrouwbaar en aantrekkelijk zijn. Dit is de reden waarom we hier zijn om u te helpen. Onze ontwikkelaars hebben speciaal voor persoonlijke websites een Tim French Joomla-thema gemaakt. Het heeft een zacht en elegant ontwerp dat is gevuld met aantrekkelijke visuele effecten. Bovendien kun je dit ontwerp bewerken als je iets speciaals wilt maken. Tim French heeft betrouwbare codering en werkt perfect op alle gadgets. Het heeft ook veel kant-en-klare pagina's, getuigenissen en sociale opties. Bovendien kunt u met dit thema digitale betalingen accepteren en uw klanten voorzien van uw boek

Template 80705: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:15
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Back To Top Button, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Modules Bundle Install, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive
Geschikt voor:Joomla 3.9.?
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Onderwerp(en):Boeken, Onderwijs en Boeken, Schrijver
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?