developic Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Developic Clean Joomla Theme is een uitstekend voorbeeld van universaliteit en kwaliteitsontwerp voor de Web Development Studio. Het thema is universeel en werkt perfect op elk apparaat. De code is zeer kwalitatief en correct geschreven. Er zijn verschillende opties voor kop- en voetteksten. Vervolgkeuzemenu's worden ook ondersteund. Dit alles wordt aangevuld door een hoge mate van SEO-optimalisatie, waardoor uw site de hoogste posities in de zoekresultaten kan behalen. Het ondersteunt slimme menu's voor eenvoudige navigatie op apparaten met kleine schermen. Dit thema heeft voor SEO geoptimaliseerde code en overzichtelijke pagina's. Een duidelijke structuur zal de bezoeker van de site helpen om onmiddellijk alle nodige informatie te vinden. Het ontwerp zal de aandacht trekken. De interface van het thema zal bezoekers helpen om niet in de war raken, zelfs in een grote hoeveelheid tekst en andere informatie.

Template 79838: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Webontwikkeling, Software, Computers en Internet
Tags:agency, company, design, development, web, blog, joomla
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options, HTML plus JS
Geschikt voor:Joomla 3.9.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?