Yacht club Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Een website nodig voor een jachtclub? Dan hebt u het best mogelijke websitethema nodig, want de jachtclub moet er zelfs online geweldig uitzien. En daarom presenteren wij u een Yacht Club Joomla-thema. Ontwikkelaars hebben het speciaal voor jachtclubs gemaakt en veel interessante functies toegevoegd. Het heeft bijvoorbeeld google maps, nieuwsbrief en een eersteklas galerij. Met Yacht Club kunt u gebruikers eenvoudig navigeren dankzij een goed ontwikkelde structuur en filter. Ontwerpers maakten het modern en oogstrelend. Het wordt uw perfecte advertentietool. Kijk op de productpagina voor meer informatie.

Template 79178: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:0
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Search Engine Friendly
Onderwerp(en):Zeilsport, Sport, Sport en Reizen, Meer Sport
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?