MortGates Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Dit is een fantastisch Joomla-thema voor financiële dienstverlening dat geschikt is voor een zakelijke website. Een verzameling van verschillende paginalay-outs is aanwezig. Het ontwerp wordt aangevuld door de mogelijkheid om het ontwerp van alle componenten te bewerken en door de responsiviteit van de paginalay-outs. Alle elementen zijn zeer zorgvuldig ontwikkeld en dragen bij aan de meest aangename eerste indruk van de bezoeker van de website. Dit Joomla-thema is een constructor die je eenvoudig kunt aanpassen, omdat het veel instellingen bevat. Het thema heeft nogal wat ontwerpopties voor de hoofdpagina en andere pagina's. Het heeft ook volledige SEO-optimalisatie, ondersteuning voor Google-lettertypen en voor zoekmachines geoptimaliseerde geoptimaliseerde code. Dit alles zal u helpen om uw bedrijf te promoten.

Template 76663: Joomla Template
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:9
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Alternative Module Layouts, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Modules Bundle Install, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery, Background Options
Animation:HTML plus JS, Parallax
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, Semantic Code, Sass
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:Joomla 3.9.?
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Opmerking:We raden aan om deze Joomla Template te installeren als nieuwe website (via de fullpackage installatie). Op installatie in een bestaande website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Hypotheek, Zakelijk, Financieel
Formulier(en):Contact Form, Login Form, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?