Valerie Morel Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Het is belangrijk om zoveel mogelijk gebruikers te bereiken als het gaat om fotozaken of kunstgalerijen. Het is ook belangrijk om afbeeldingen goed weer te geven en klanten aan te trekken. Tegenwoordig is er een goede gelegenheid om dit te doen. U hebt een website nodig. En dit is waarom wij u een moderne en zeer creatieve Valerie Morel Joomla Website Template presenteren. Het heeft een zeer elegant ontwerp dat speciaal is ontwikkeld voor fotopresentaties. Het is perfect voor portfolio, kunstgalerij, online expositie en nog veel meer. Het heeft veel vooraf gebouwde pagina's die u kunt vullen met inhoud. Bovendien is Valerie Morel gemakkelijk te wijzigen en te bewerken. Het bevat veel handige functies en elementen. En als u contact wilt houden met uw publiek, kunt u sociale opties of blog gebruiken.

Template 76529: Joomla Template
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:6
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Alternative Module Layouts, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Modules Bundle Install, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery, Tooltips
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Sass
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Bootstrap Collapse, Bootstrap Tabs, TM Ajax Contact Form, Komento
Geschikt voor:Joomla 3.9.?
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Opmerking:We raden aan om deze Joomla Template te installeren als nieuwe website (via de fullpackage installatie). Op installatie in een bestaande website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Fotograaf, Design en Fotografie
Formulier(en):Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?