C/H Glitch Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Het is belangrijk om jezelf tegenwoordig op de best mogelijke manier te presenteren. Het is belangrijk, ongeacht het type bedrijf dat u gebruikt. Toch is het erg belangrijk als het gaat om service zakelijke sfeer. En als u een Business Consulting-bedrijf runt, moet u uw klant verzekeren dat u een ervaren en betrouwbaar team van professionals bent dat vertrouwd kan worden. En in de moderne tijd is de website een eerste site om uzelf te bewijzen en een breed publiek van klanten te bereiken. En om u te helpen, hebben we de C / H Glitch Joomla-sjabloon ontwikkeld. Dankzij de galeriefunctie kunt u visuals presenteren en uzelf adverteren. Het heeft een mooi ontwerp in combinatie met verschillende visuele effecten en elementen. U kunt digitale betalingen accepteren vanwege het plug-in pack voor e-commerce. En als u nieuws of belangrijke informatie wilt verspreiden, kunt u altijd een blog of sociale opties gebruiken.

Template 76324: Joomla Template
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:8
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Alternative Module Layouts, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, Tooltips
Animation:HTML plus JS
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Functionaliteit:Blog, Forum, Gallery
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Bootstrap Collapse, Bootstrap Tabs, TM Ajax Contact Form, Komento
Geschikt voor:Joomla 3.9.?
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Opmerking:We raden aan om deze Joomla Template te installeren als nieuwe website (via de fullpackage installatie). Op installatie in een bestaande website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Consultancy, Zakelijk, Dienstverlening
Formulier(en):Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?