Nouvelix Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Ondanks dat is de Joomla-template vrij eenvoudig en duidelijk - het heeft echt coole creatieve details. Zo'n ontwerp past perfect bij een website van een creatief bureau of een marketingbedrijf. Originele lettertypen en pictogrammen, het kleurenpalet dat aangenaam is voor het oog, maar aanstekelijk en aantrekkelijk - deze manier van uiterlijk organiseren is populair en zal de ogen van de bezoeker plezieren. Animatie-effecten zijn klein en nauwkeurig, alleen om een website wat pittiger te maken, maar niet te overdrijven. De functionaliteiten zijn handig en nuttig voor de eigenaar van de website - de galerijpagina kan worden getoond met verschillende rasters en de blogmodule heeft een aantal lay-outs om uit te kiezen.

Template 76297: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:2
Bronbestanden:
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Bootstrap Collapse, Bootstrap Tabs, TM Ajax Contact Form, Komento
Geschikt voor:Joomla 3.9.?
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Onderwerp(en):Zakelijk, Dienstverlening
Formulier(en):Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?