Dance Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Tegenwoordig werd internet dit basismiddel voor communicatie. En het is gemakkelijk om daar naar informatie te zoeken. Bovendien is internet tegenwoordig een plek voor miljoenen websites en gebruikers. En als u uw bedrijf een boost wilt geven en uw klantenbestand wilt vergroten, hebt u een website nodig. Het is het eerste dat je nodig hebt voor online zaken doen. Toch hebt u een website nodig die functies en ontwerp bevat die speciaal geschikt zijn voor uw bedrijf. En als je een dansstudio hebt, hebben we wat je nodig hebt. Dance Joomla-sjabloon heeft een verbluffend helder ontwerp dat is ontwikkeld om een sfeer van vertrouwen en professionaliteit te creëren. Als het gaat om dansschool is het belangrijk om je visuele inhoud een boost te geven. Om dit te doen, kunt u verschillende visuele effecten galerijen. Je kunt betalingen accepteren met Dance Joomla Template vanwege de e-commerce-functies. Dansen zijn goed amusement en sport. Bewijs het aan uw klanten met deze Joomla-sjabloon.

Template 76284: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:1
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Alternative Module Layouts, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Modules Bundle Install, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery, Tooltips
Animation:HTML plus JS
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Functionaliteit:Blog, Forum, Gallery
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Bootstrap Collapse, Bootstrap Tabs, TM Ajax Contact Form, Komento
Geschikt voor:Joomla 3.9.?
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Onderwerp(en):Dansstudio, Onderwijs, Onderwijs en Boeken, Sport en Reizen, Hobby onderwijs
Formulier(en):Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?