artgallery Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

De website van een kunstgalerie moet een kunstwerk op zich zijn. Dit is tenminste wat de bezoeker verwacht te zien wanneer hij de galerij startpagina betreedt. Als u op zoek bent naar een mooie en efficiënte sjabloon voor uw kunstbedrijf - deze Joomla-sjabloon is precies wat u nodig hebt. Het ontwerp en de functionaliteit zijn nauwkeurig gemaakt om aan alle vereisten te voldoen. Ten eerste is het elegant en ziet het er goed uit. Het is belangrijk dat een website met beeldende kunst de bezoeker niet van beelden afleidt, maar tegelijkertijd aangenaam is voor het oog. En ten tweede, het heeft alle modules die je nodig zou kunnen hebben - prachtige galerij, blog, blok met getuigenissen en tegels voor contactpersonen.

Template 75514: Joomla Template
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:8
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Alternative Module Layouts, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Modules Bundle Install, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery, Tabs, Tag Cloud, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Bootstrap Collapse, Bootstrap Tabs, TM Ajax Contact Form, Komento
Geschikt voor:Joomla 3.9.?
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Opmerking:We raden aan om deze Joomla Template te installeren als nieuwe website (via de fullpackage installatie). Op installatie in een bestaande website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Kunst, Kunstgallerij, Kunst en Cultuur
Formulier(en):Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?